Zaczęłam brać Hydroxyzyne...

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
marcelinka
zaufany użytkownik
Kontakt:

Zaczęłam brać Hydroxyzyne...

Post autor: marcelinka »

tak dzisiaj wziełam 1 tabletke 0,25mg bo to mam w domu, choć niedużo ich już zostalo, bo z haloperidolem narazie nie mam ochoty eksperymentować.
jakie jest główne działanie Hydroxyzyny, to niepamiętam, ale wiem, że po tym leku szybciej szłam spać i byłam może trochę spokojniejsza.
bo tak to mam w domu jeszcze Afobam, ale nie wiem na co to, jest, ta za bardzo ryzykować nie chcę, a co do Relanium, to boję się, że mama się zorientuje, że tabletki zniknęły.
wiec narazie zostaje hydroxyzynka

bo jeszcze mam jakiś Deprisan, czy coś o podobnej nazwie, nie pamiętam, ale w każdym bądź razie to jest bez recepty,

zobacze jak bedzie moze sie uda, nie wiem,

pzdr
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia :)
NIKT1
zaufany użytkownik

Post autor: NIKT1 »

hydroxyzinum na syna tylko lekko uspakaja bierze 50 na noc nie zawsze śpi co do afabamu to też lek uspakajający ale przy dłuższym braniu uzależnia , .tak więc jedna tabletka napewno hydroxyzinum nie zaszkodzi tylko nie wiem czy pomoże na sen
Awatar użytkownika
knuck
zarejestrowany użytkownik

Post autor: knuck »

Moja matka nałogowo uzywa hydroxyzyny jak tylko sie zdenerwuje pije ja w syropie wg. mnie jest to slaby lek sam zazywalem hydroxyzyne pare razy i nie uspokaja mnie to doraznie mam przepisany lek podobny do relanium (tranxene) afobam czyli alprazolam tez zazywalem w dawce (0,5 mg) ale lekarka stwierdzila ze tranxene jest bezpieczniejsze.
Dusia
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Dusia »

Ja kiedyś też zażywałałam Hydroksyzyne w syropie na noc i muszę przyznać, że dobrze mi się po niej spało :) tylko nie można brać za długo, bo można sie uzależnić.
Awatar użytkownika
marcelinka
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: marcelinka »

Po tej Hydroxyzynie złapalam dołka :(
Od niedzieli chodze jak struta. Nic mi się nie chce jeść. I godzinami potrafię grać w pasjansa.
Zaczęłam też pisać listy do osób, którym mocno dałam w kość, z wyjaśnieniami, i przeprosinami. Bo czuję że coś się kończy, tylko nie wiem co dokładnie :(
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”