Dr.Marek Bohdziewicz Ostrołeka
Moderator: moderatorzy
Dr.Marek Bohdziewicz Ostrołeka
Część ma na imię Marta i za pare dni idę właśnie do pana Bohdziewicza,może ktoś wie coś o jego reputacji ktoś kto leczył się w ostrołece w szpitalu na psychosomatycznym,to moje pierwsze spotkanie z psychiatrą i troche się boje,mam lekkie "formalne zabużenia myślenia" z tego co sama wyszukałam w internecie to moje objawy są podobne,boje się że mam schizofrenie ale ja niemam żadnych omamów tylko kłopoty z kontrolą własnych myśli reszta jest wpożądku,mam przyjaciół itp.robie zakupy nieboje się ludzi...sama niewiem iść do psychiatry,boje się leków niechce się roztyć bo dbam o linnie,biegam itp.
Jesteś z Ostrołęki?
Ja mieszkam blizko Ostrołeki ,a chodziłęm do sławomira Jakimy w przasnyszu.Tu tez jest szpital z terapiami.
Nieznam tego lekarza ,ale u mnie Ostrołęka ma dobra reputacje,podobno dobrzy lekarze tam są,choć jest też tak że strasznie duzo ludzi przepisuje sie z Ostrołęki do przasnysza,bo tu są terapie i psycholodzy ,oraz lekarze z Warszawy.
Sam kiedy odwiedze Ostrołęke na motorze i pójde do lekarza .
Chodziłęm tam kiedyś pamietam do lekarza (psychiatre dzieci i młodzierzy) dr BOżeny Cwikły polecam fajna babka i mało biarze za wizyte bo 50 złotych i ona załątwiła mi wyjazd do Warszawy do IPiNu.
Nie bój sie lekarastw ,nie wszyscy tyja po nich
Ja mieszkam blizko Ostrołeki ,a chodziłęm do sławomira Jakimy w przasnyszu.Tu tez jest szpital z terapiami.
Nieznam tego lekarza ,ale u mnie Ostrołęka ma dobra reputacje,podobno dobrzy lekarze tam są,choć jest też tak że strasznie duzo ludzi przepisuje sie z Ostrołęki do przasnysza,bo tu są terapie i psycholodzy ,oraz lekarze z Warszawy.
Sam kiedy odwiedze Ostrołęke na motorze i pójde do lekarza .
Chodziłęm tam kiedyś pamietam do lekarza (psychiatre dzieci i młodzierzy) dr BOżeny Cwikły polecam fajna babka i mało biarze za wizyte bo 50 złotych i ona załątwiła mi wyjazd do Warszawy do IPiNu.
Nie bój sie lekarastw ,nie wszyscy tyja po nich
skorpion :0)
Cześć Marta. Ja miałam do czynienia z panem Bohdziewiczem, ale jeśli chcesz wiedzieć więcej, to napisz na mój mail: taureau88@o2.pl
ja jednak powiem ze radze Ci uwazac z lekami... Kazdy z nas tutaj albo je bral albo je bierze i specjalnie szczesliwy nie jest. Przyodpowiedniej dawce dobrego antypsychotyka bedziesz spac po 15 godzin przxyjaciol olejesz, uczyc sie nie bedziesz mogla albo nie chciala. Wszystko co C i sprawialo przyjemnosc przestanie sprawiac. Zaczniesz cholernie tyc a na bieganie sily nie bedziesz miala. Ja lekarzem nie jestem ale oni za madrzy nie sa, choc to nie ich wina tylko calej dziedziny nauki, ktora ani nie jest scisla ani nie jest doberze wyeksplorowana. Nie rouzumiem dokladmnie co |Ci jest ale moze napisz cos wiecej, chc specjalnych opini wydawac nie bede bo studiow medycznych nie skonczylem. Jezeli ludzie z twojego otoczenia twierdza ze jestes normalna( choc moze sie lepiej nie pytaj znajomych bo to roznie) i normalnie funkcjonujesz uczysz sie pracujesz spisz nie mniej niz 7 i nie wiecej niz 9 godzin, decyzje ktore podejmujesz sa uznawane przez ludzi postronnych za racjonalne to wydaje mi sie ze nie powinnas brac lekow. Do lekarza jednak idz ...
Osoby ktore napisza posty po mnie prosze o nie krtytykowanie mnie bo to co napisalem jest moja subiektywna opinia ktorej geneza wiaze sie z moimi przezyciami .....
3ym sie all
Osoby ktore napisza posty po mnie prosze o nie krtytykowanie mnie bo to co napisalem jest moja subiektywna opinia ktorej geneza wiaze sie z moimi przezyciami .....
3ym sie all
trivium ja zgadzam sie z toba!
To co powiedziales to prawda...tak to niestety wyglada i trzeba miec duze samozaparcie zeby sie nie dac i walczyc ...Dlatego wszystkim tutaj zycze duzo smozaparcia i poczucia humoru,bo jak sie człowiek ustosunkuje tak do choroby zeby ja zaakceptowac i potraktuje z poczciem humoru,to jest latwiej z nia zyc....
-
- bywalec
- Kontakt:
ojoj
poczucie humoru, ale jak połączyć cierpienie z poczuciem humoru
zaakceptować chorobę to jak zaakceptować patologię, co z tego wynika ?
zaakceptować chorobę to jak zaakceptować patologię, co z tego wynika ?
Ostatnio zmieniony ndz maja 08, 2011 3:32 pm przez mocno_owocowy, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Dr.Marek Bohdziewicz Ostrołeka
Też leczyłam się u doktora Bohdziewicza nie mam o nim dobrego zdania. pozdrawiam