tak dla jaj wklejam też i tu

Moderator: moderatorzy

piotr 84
bywalec

tak dla jaj wklejam też i tu

Post autor: piotr 84 »

psychiatro konowale żebym miał ciebie na wyciągnięcie ręki to bym ci na siłe z przytrzymaniem zaaplikował klozapol i nieinteresowało by mnie że niewyrażasz zgody na takie traktowanie nie raz mnie internowałeś podpierając się pseudonauką jako jest psychiatria i artykułem dwudziestym trzecim którego treść nadużywałeś mówiąc że się mnie tyczy to co tam napisane ale pamiętaj jeszcze nadejdzie dzień rozliczenia z tobą i fachem który chleb ci daje wszyscy pamiętamy jak zaczynałeś od lobotomi mrożnych kąpieli elektrowstrząsów po ten nieszczęsny klozapol co do tej pory robiłeś z człowiekiem mordowałeś a w najlepszym wypadku ogłupiałeś i jeszcze się wszystkim jako pan doktor przedstawiałeś a dla wielu nie lekarzem a szarlatanem jesteś i dlatego psychiatrie wybrałeś bo na kardiologa czy nawet dentyse za głupi byłeś przypomne ci baranie z kim trzymałeś z nazistami schizofreników eksterminowałeś z wujkiem Stalinem psychuszki budowałeś masz grzechów łachudro na sumieniu życie wielu na twoim sumieniu więc teraz krótko kij ci w oko a reszte dopisze jutro
Ostatnio zmieniony pt gru 27, 2013 11:58 am przez piotr 84, łącznie zmieniany 1 raz.
piotr 84
bywalec

Re: tak dla jaj wklejam też i tu

psychiatro o dobrodzieju gdyby nie ty to nas wielu marnie by stało i niewiedziało na jakim świecie żyje prawda z fałszem by się zlewała co prawda co nie by brać schizofreników niewiedziała więc teraz tobie dziękuje i szczerze jestem wdzięczny że życie mi prostujesz tak sobie myśle jak to było wtedy gdy ciebie niebyło to dla nas wierza na zamku hen tam wysoko na głucho zamknięta a dzięki tobie my na wolności a nie jak zwierzęta w zoo pozamykani a ty nam do świata drzwi otwierasz tyle dobrego od ciebie już wyszło a na ten przykład program otwórzcie drzwi i otwieracie więc jeszcze raz dzięki ci składam i obiecuje nie pisać głupot jak wyrzej pisałem kłaniam się nisko i zanosze szlochaniem WYBACZ !!!
piotr 84
bywalec

Re: tak dla jaj wklejam też i tu

no i Zagubiona mnie jeszcze pochwaliła ale nie miałem śmiałości jej postu kopiować
ODPOWIEDZ

Wróć do „piotr 84”