Czy ateiści lubią/oglądają horrory? (z przymrużeniem oka ;-)
Moderator: moderatorzy
Re: Czy ateiści lubią/oglądają horrory?
Petruccio, a co ma piernik do wiatraka? Katolicyzm albo ateizm nie mają żadnego związku czy ktoś lubi oglądać horrory czy też nie...
Wprawdzie jestem ateistką, to kiedyś bardzo lubiłam horrory. Teraz mi to przeszło. Zresztą rzadko oglądam filmy, chyba że czasem pójdę na ekranizację jakiegoś komiksu.
Wprawdzie jestem ateistką, to kiedyś bardzo lubiłam horrory. Teraz mi to przeszło. Zresztą rzadko oglądam filmy, chyba że czasem pójdę na ekranizację jakiegoś komiksu.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. 

-
- bywalec
Tak REC był świetny trzymał w napięciu,Petruccio pisze:REC też mi się nie podobał.
Władza absolutna państwa będzie funkcją absolutnej swobody każdej jednostkowej woli.
Chciałem trochę zabić ćwieka racjonalności ;-) .jojo pisze:Petruccio, a co ma piernik do wiatraka?

Re: Czy ateiści lubią/oglądają horrory? (z przymrużeniem oka
Ok. Z perspektywy czasu uważam, że pytanie było głupie, więc uważam ten temat za zamknięty ;-) .

-
- bywalec
Petruccio oglądałeś Blair Witch Project?
Władza absolutna państwa będzie funkcją absolutnej swobody każdej jednostkowej woli.
Nie. Jakoś nie mogłem się przyłożyć do obejrzenia go.

-
- bywalec
mój ulubiony horror, btw pomysł i sposób realizacji został zerżnięty z włoskiego gore Cannibal Holocaust