sen
Moderator: moderatorzy
- aaa
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: sen
A ja o kiedy... BARDZO żadko 

"Pobyt w szpitalu grozi kalectwem lub śmiercią"
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
Śnie i to za kazdym razem kiedy zasne. Niewazne czy to będzie 10 minutowa drzemka czy dłuższy 'odpoczynek'.
Tez mam czasem problemy z zorientowaniem sie czy to jeszcze sen czy real, czy to byłsen czy rzeczywistość.
IRAs:
Tez mam czasem problemy z zorientowaniem sie czy to jeszcze sen czy real, czy to byłsen czy rzeczywistość.
IRAs:
Jak objawiają sie te lęki? Czego one dotyczą?A ja bardzo często gdy śpię, to dopadają mnie lęki.
"...obudzil sie powoli i gdy tylko stwierdzil, ze jest soba, zapragnal byc kims innym, kims, kogo nie znal..."
Martyna
Śni mi sie,śni... i to jak... Ostatnio śniłam o tym że koniecznie musze zapisac sie na kurs jezyka włoskiego,nie wiedzialam tylko w jakim mieście.Zastanawiam sie ..Katowice czy Sosnowiec...Obudzilam sie ...i nadal mysle Katowice czy sosnowiec???I nagle..Ale wlasciwie po co mi włoski...?
siemanko. jestem tu nowym forumowiczem(chyba chorym). dzisiaj trafilem akurat na to forum... zreszta niewazne. napiszę troszkę dużo, ponieważ pokrótce przedstawię co mi między innymi jest. ale ogólnie piszę na temat SNU
tak sie zastanawiam (bo sam tak mam)... czy w Waszych snach widzicie wszystko wyraźnie, słyszycie co inni mówią (ale nie co mysla), wiecie dokładnie kto jest kto i zazwyczaj sa to osoby z waszego życia...
czy wreszcie (oprocz wyjatkowych snow) miejsca w których toczy się akcja snów sa niemalże takie jak w "realu" albo wrecz takie same... czasem moze widziane tak, jak je widzieliście gdy byliście mali.
śnię bardzo dużo, nawet gdy się tylko zdrzemnę... (btw. uwielbiam spać i śnić) i uważam, że takie realistyczne sny najbardziej zakłócają moje postrzeganie świata. dopóki pamiętam, że dana sytuacja miała miejsce we śnie a nie w prawdziwym życiu jest ok. ale nikt nie ma pamięci idealnej. po pewnym czasie, paru miesiacach a może latach na pewno zapomni się że akurat dana sytuacja nie wydarzyła się... a czy to nie właśnie to co się robi w ciągu życia jakoś tam "ustawia" psychę??
więc przez takie "przekłamania" mogą powstawać nieprawdziwe stwierdzenia co do tego, kim tak naprawdę jesteśmy....
od pewnego czasu zastanawiam się nad tym, na co mogę być chory. po poczytaniu troche tego FORUM, po tym co wiem od znajomych i po tym co wiem o sobie - stwierdzic moge ze na pewno cos mi jest. ale z tym to kiedys moze sie wybiore do lekarza;p
--------------
EDITed
--------------
tak mi się coś przypomniało
zapewne większość moich problemów jest jakoś spowodowana narkotykami
a czasami było ostro 
tak sie zastanawiam (bo sam tak mam)... czy w Waszych snach widzicie wszystko wyraźnie, słyszycie co inni mówią (ale nie co mysla), wiecie dokładnie kto jest kto i zazwyczaj sa to osoby z waszego życia...
czy wreszcie (oprocz wyjatkowych snow) miejsca w których toczy się akcja snów sa niemalże takie jak w "realu" albo wrecz takie same... czasem moze widziane tak, jak je widzieliście gdy byliście mali.
śnię bardzo dużo, nawet gdy się tylko zdrzemnę... (btw. uwielbiam spać i śnić) i uważam, że takie realistyczne sny najbardziej zakłócają moje postrzeganie świata. dopóki pamiętam, że dana sytuacja miała miejsce we śnie a nie w prawdziwym życiu jest ok. ale nikt nie ma pamięci idealnej. po pewnym czasie, paru miesiacach a może latach na pewno zapomni się że akurat dana sytuacja nie wydarzyła się... a czy to nie właśnie to co się robi w ciągu życia jakoś tam "ustawia" psychę??
więc przez takie "przekłamania" mogą powstawać nieprawdziwe stwierdzenia co do tego, kim tak naprawdę jesteśmy....
od pewnego czasu zastanawiam się nad tym, na co mogę być chory. po poczytaniu troche tego FORUM, po tym co wiem od znajomych i po tym co wiem o sobie - stwierdzic moge ze na pewno cos mi jest. ale z tym to kiedys moze sie wybiore do lekarza;p
--------------
EDITed
--------------
tak mi się coś przypomniało

Ostatnio zmieniony śr lut 07, 2007 7:45 pm przez sniff3r, łącznie zmieniany 1 raz.
--------------------------------------------------
Bo czasem tak jest, że się we łbie kiełbie:D
Bo czasem tak jest, że się we łbie kiełbie:D