Wasz ulubiony film
Moderator: moderatorzy
Re: Wasz ulubiony film
Pamiętam, że wykładowca puszczał nam na zajęciach film pt: Jesus Christ Superstar i bardzo mi się podobał. Tylko do dziś nie moge zrozumieć dlaczego w roli Judasza obsadzili Murzyna, przy czym reszta to byli Biali...
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Mój ulubiony to raczej "Niekończąca się opowieść"
Dobry jest "Kawa i papierosy" Jarmuscha
- po angielsku z napisami hiszpańskimi
Dobry jest "Kawa i papierosy" Jarmuscha
- po angielsku z napisami hiszpańskimi
nic
Super. Film mojego dzieciństwa. Jak świat wyobraźni niszczyli to mnie ciary przechodziły. A jak Fanko umierał to płakałem.karuna pisze:Mój ulubiony to raczej "Niekończąca się opowieść"
Jeden z moich ulubionych. Po prostu tyrady aktorskie nie do opisania. /kurka, mam rzucic palenie, więc nie wiem kiedy ten film jeszcze raz zobacze/. A moim marzeniem jest pójść kiedyś z Kate Blanchet z kawę.karuna pisze:Dobry jest "Kawa i papierosy" Jarmuscha
-
- zaufany użytkownik
Ja już nie palę, a film widziałem... Jakoś się udaje, mi już to nie smakuje.ocean pisze:/kurka, mam rzucic palenie, więc nie wiem kiedy ten film jeszcze raz zobacze/.
A moim marzeniem jest pójść kiedyś z Kate Blanchet z kawę.
Powodzenia
nic
...
Ostatnio zmieniony pt sie 15, 2014 6:56 am przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaufany użytkownik
Gorzej jak ona pali. Miałem teraz dziewczynę, ale kopciła równo. Przerzuciła się na elektronicznego. Chyba się uspokoiła. Ale nie jesteśmy już razem i nie będziemy.
Z filmów to jeszcze może stare polskie jak Rejs albo Miś, Rozmowy Kontrolowane, Co Mi Zrobisz Jak Mnie Złapiesz? itd. Ale poważniejsze też ok.
Z filmów to jeszcze może stare polskie jak Rejs albo Miś, Rozmowy Kontrolowane, Co Mi Zrobisz Jak Mnie Złapiesz? itd. Ale poważniejsze też ok.
nic
...
Ostatnio zmieniony pt sie 15, 2014 6:56 am przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaufany użytkownik
Oj boli. BTW Mówiła, że źle się czuje i się spotka z przyjaciółmi, że "sami swoi". I poszła pić mocne trunki ze znajomym...
Oglądałem kiedyś kanał Polskie Kino, tam cały czas prawie było coś dla mnie.
A e-papierosa spróbowałem pociągnąć, trochę gryzło w gardle ale na pewno jest o wiele lżejszy, nie czadzi.
Oglądałem kiedyś kanał Polskie Kino, tam cały czas prawie było coś dla mnie.
A e-papierosa spróbowałem pociągnąć, trochę gryzło w gardle ale na pewno jest o wiele lżejszy, nie czadzi.
nic
...
Zwłaszcza "Bracie, gdzie jesteś?" oraz " Tajne przez poufne".uwielbiam styl braci Cohenów

...
Ostatnio zmieniony pt sie 15, 2014 6:57 am przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
Jednak to blue grass...
Obejrzałam ostatnio Czarownicę, bardzo miły, "ładny" familijny film
Leon Zawodowiec też klasyk, super. Nie mam swojego ulubionego filmu, ale najmilej chyba wspominam "Trzech Mężczyzn i Dziecko" bo to takie słodkie i infantylne xD

"Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. Dobrze się widzi tylko sercem."
Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry
"Gwiazd naszych wina" reż. Josh Boone.
Jest teraz w kinach, godny polecenia.
Jest teraz w kinach, godny polecenia.
No more death
- Catastrophique
- bywalec
- Słonecznik1
- bywalec
http://www.naruto.wbijam.pl/wideo-vk-16 ... 010-0.html
Bardzo lubię serial Naruto chodź to nie film w pewnym tego słowa znaczeniu. Ostatni odcinek...
Bardzo lubię serial Naruto chodź to nie film w pewnym tego słowa znaczeniu. Ostatni odcinek...
Jestem Bogiem - polecam.
- amigo
- zaufany użytkownik
Do moich ulubionych filmow trzeba jeszcze dodac ''lot nad kukulczym gniazdem''.
Forest Gump