Wyszłam z Rybnika
Moderator: moderatorzy
Wyszłam z Rybnika
witam wszystkich nareście na wolności poznałam duzo ludzi i bardzo się z nimi zwiażałam najbardziej z łukaszem było supert ale powiem wam ze wdomu najlepiej
Nie poddawaj się rozpaczy. Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
-
- zarejestrowany użytkownik
Witaj Asim!
Mieszkam niedaleko Rybnika...a w tamtejszym szpitalu miałam praktyki w zeszłym roku, dlatego od razu zwróciłam uwagę na Twój temat. Bardzo się cieszę, że Twoja "hospitalizacja" została zakończona:) Aktualnie przymierzam się do napisania pracy licencjackiej o schizofrenii, także jeśli miałabyś kiedyś ochotę ze mną porozmawiać to bardzo by mi było miło.
Pozdrawiam.
Kaśka
Mieszkam niedaleko Rybnika...a w tamtejszym szpitalu miałam praktyki w zeszłym roku, dlatego od razu zwróciłam uwagę na Twój temat. Bardzo się cieszę, że Twoja "hospitalizacja" została zakończona:) Aktualnie przymierzam się do napisania pracy licencjackiej o schizofrenii, także jeśli miałabyś kiedyś ochotę ze mną porozmawiać to bardzo by mi było miło.
Pozdrawiam.
Kaśka
witam secondshe bardzo chetnie z toba porozmawiam jak mi podasz swój numer domowy to zadzwonie do ciebie i pogadamysecondshe pisze:Witaj Asim!
Pozdrawiam.
Kaśka
Nie poddawaj się rozpaczy. Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.