Wyszłam z Rybnika

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Asim17
zaufany użytkownik

Wyszłam z Rybnika

Post autor: Asim17 »

witam wszystkich nareście na wolności poznałam duzo ludzi i bardzo się z nimi zwiażałam najbardziej z łukaszem było supert ale powiem wam ze wdomu najlepiej
Nie poddawaj się rozpaczy. Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Witamy spowrotem na wolności :!: Tęskniłem :!: :) :*
Anna M.
zaufany użytkownik

Post autor: Anna M. »

Witaj Asim w domciu :D Dużo uśmiechu i samych radosnych dni...
Awatar użytkownika
Asim17
zaufany użytkownik

cały czas owas myslałam jestem z wami :D
Nie poddawaj się rozpaczy. Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
Borsuk
zaufany użytkownik

witaj

Post autor: Borsuk »

witaj wśród nas!życze Ci zdrowia i dużo miłości i zwykłej ludzkiej życzliwości. ja dawno temu byłem w psychiatryku na oddziale dziecięcym u prof. Rajewskiego w Poznaniu. Tam tez nie było tak żle.
Awatar użytkownika
Darius
moderator
moderator

Post autor: Darius »

Witaj
wszystkiego najlepszego w domku i dużo zdrowia
Pozdrawiam
Kocham życie - ale czy życie kocha mnie???
secondshe
zarejestrowany użytkownik

Post autor: secondshe »

Witaj Asim!
Mieszkam niedaleko Rybnika...a w tamtejszym szpitalu miałam praktyki w zeszłym roku, dlatego od razu zwróciłam uwagę na Twój temat. Bardzo się cieszę, że Twoja "hospitalizacja" została zakończona:) Aktualnie przymierzam się do napisania pracy licencjackiej o schizofrenii, także jeśli miałabyś kiedyś ochotę ze mną porozmawiać to bardzo by mi było miło.
Pozdrawiam.
Kaśka
Awatar użytkownika
Asim17
zaufany użytkownik

secondshe pisze:Witaj Asim!
Mieszkam niedaleko Rybnika...a w tamtejszym szpitalu miałam praktyki w zeszłym roku, dlatego od razu zwróciłam uwagę na Twój temat. Bardzo się cieszę, że Twoja "hospitalizacja" została zakończona:) Aktualnie przymierzam się do napisania pracy licencjackiej o schizofrenii, także jeśli miałabyś kiedyś ochotę ze mną porozmawiać to bardzo by mi było miło.
Pozdrawiam.
Kaśka
witam secondshe bardzo chetnie z toba porozmawiam jak mi podasz swój numer domowy to zadzwonie do ciebie i pogadamy
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”