słońce,opalanie sie,chodzenie po słońcu

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
misiek25
zaufany użytkownik

słońce,opalanie sie,chodzenie po słońcu

Post autor: misiek25 »

Ja biore Clopixol i mój były lekarz zabronił mi sie opalać i chodzić po słońcu.Ja tam go nie słócham i sie opalam i chodze rozebrany na słóńcu :D i zastanawiałęm sie co może sie stać takiego.Kiedyś lekarz powiedział mi że leki wchodzą w interakcje razem ze słóńcem.
Niedłógo mam wizyte u swojej doktorzyny to wam powiem i napisze co mi powiedział.
A wy jak myślicie ?
Chodzicie na plaże ,albo do solarium?
skorpion :0)
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Gdy brałem Zolafren (lipiec 2006) to lekarz zabronił mi wychodzić na silne słońce i upał i miał rację, ponieważ robiło mi się pod wpływem leku i słońca strasznie słabo i po przyjściu do domu szedłem spać. Po zmianie leku na Rispolept przeszło mi to i całe szczęście bo ja jestem światłoluby i uwielbiam spacerować na słońcu, jak nie ma słońca przez pare dni popadam w przygnębienie i frustrację.
fotex
zaufany użytkownik

Post autor: fotex »

Mi też lekarka napomkneła ażebym się za bardzo nie opalał i pojechałem nad Adriatyk :lol: :lol: :lol: .Nic mi się nie działo tylko się bardzo szybko opaliłem.Brałem wtedy sulpiryd.
Melisa
zaufany użytkownik

Post autor: Melisa »

Przypomniałeś mi właśnie o co mam m. inn. zapytać lekarkę na wizycie w przyszłym tygodniu :) Kiedyś brałam pernazynę i wtedy lekarka przestrzegała mnie przed przebywaniem na słońcu. Teraz mam zmieniony lek i nie wiem czy też to jego dotyczy. A ja wybieram się na wakacje nad morze - tam się nie da uniknąć słońca!
Melisa
dash
bywalec

Post autor: dash »

na ostrym słońcu nie powinno sie przebywać za długo, jak sie troche opalisz to nic sie nie stanie ale bez przesady :) ja nie mam tego problemu z opalaniem bo nienawidze się opalać :) lubię słoneczko ale nie skwar :) zreszta mam bardzo jasną cerę i tak by mi nic to opalanie i solarium nie pomogło

Pozdrawiam
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

Jak leżałem w Pacanowie , leki depakine i clopixol to poinformowano mnie że nie moge przebywać na słońcu ale było to moje pierwsze zetknięcie sie z lekami. Obecnie jestem juz po kilku dobrych opalaniach , nawet zeszła mi skura i nic.
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Gabber24 »

heniek pisze:Jak leżałem w Pacanowie , leki depakine i clopixol to poinformowano mnie że nie moge przebywać na słońcu ale było to moje pierwsze zetknięcie sie z lekami. Obecnie jestem juz po kilku dobrych opalaniach , nawet zeszła mi skura i nic.
skura<szok>
„Tym,którzy więcej czują i inaczej rozumieją i dlatego bardziej cierpią,a których często nazywamy schizofrenikami" A.Kępiński
Awatar użytkownika
misiek25
zaufany użytkownik

Post autor: misiek25 »

Lekarz zabronił mi chodzić po słońcu.
Powiedział że przy neuroleptykach nie wolno się opalać.
Mam go w dupie i tak będe się opalać
skorpion :0)
Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

Post autor: thelastSAMURAJ »

ja teżmam w dupie lekarzy
piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
Berenika
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Berenika »

Łoł zazdroszczę wam :lol: Ja mam światłowstręt, nienawidzę słońca :twisted: Ledwo wyjdę, robi mi się niedobrze, głowa boli, słabo mi, agresja wzbiera :evil: A czasem tak bym chciała się poopalać...
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”