Proszę Was o radę... Zmiana leku.
Moderator: moderatorzy
- Peter
- zaufany użytkownik
Proszę Was o radę... Zmiana leku.
Mam dosyć Olanzapiny, przytyłem przez rok 30kg i mam zero energii... Proszę Was o radę na jaki lek najlepiej przejść czy może Ketrel, Solian no Abilify odpada bo można wpaść w psychozę.
Brałem kiedyś Zeldox ale już nie mogę do niego wrócić...
Dzięki za jakieś cenne rady... Nie biorę już antydepresantów.
Brałem kiedyś Zeldox ale już nie mogę do niego wrócić...
Dzięki za jakieś cenne rady... Nie biorę już antydepresantów.
Re: Proszę Was o radę... Zmiana leku.
Musiałbyś chyba sam wypróbować leki. Wszyscy chwalą Solian, ale ja akurat na Solianie źle się czułem. Więc to zgaduj-zgadula.

- Peter
- zaufany użytkownik
Tak chodzi mi o Wasze opinie jakie dla Was leki były dobre i oczywiście na którym można realnie schudnąć.
No mi na ketrelu udało się zrzucić 14 kg, chociaż chciałbym oczywiście jeszcze trochę. Na solianie też chudłem, no ale to samopoczucie.

- amigo
- zaufany użytkownik
Dolaczam sie do pytanie,obecnie biore Invega (6 mg) i nie czuje sie za dobrze,mam nawroty chorby,brak mi energii.Jaki byscie polecili lek?Moze Solian,badz Ablify,czytalem ze te leki aktywizuja.
Ja na "Pernazynie" nie tyle schudłem, co utrzymałem prawidłową wagę. Nawet jedząc czekoladę, pijąc piwo i okresowo mało się ruszając.
Jednak większe, czy nawet średnie dawki "Pernazyny" energię człowiekowi zdecydowanie ujmują!

Jednak większe, czy nawet średnie dawki "Pernazyny" energię człowiekowi zdecydowanie ujmują!

Ja polecam solian w dawce 400mg. Niestety tycie po nim jest tak duze jak po olanzapinie.
- Peter
- zaufany użytkownik
Głównie myślę o Ketrelu... Chcę zrzucić wagę a powiedzcie z własnego doświadczenia, czy Olzapin jest na objawy negatywne dobry?
Ja czuję że nie bo teraz musiałem przerwać branie Seronilu przez urojenia i wzmocniły się negatywne objawy, bym najchętniej nie wychodził z domu, czy Ketrel tu trochę pomoże wogóle jestem całkiem bez sił.... Dzięki za odp...
Ja czuję że nie bo teraz musiałem przerwać branie Seronilu przez urojenia i wzmocniły się negatywne objawy, bym najchętniej nie wychodził z domu, czy Ketrel tu trochę pomoże wogóle jestem całkiem bez sił.... Dzięki za odp...
Dla mnie ketrel to byl zly lek. Spalam po nim 24h na dobe z przerwa na objadanie sie. Do tego bylam po nim strasznie nerwowa i placzliwa.