Gdzie potańczyć? Proponuję jakiś rockowy klub, co myślicie?Ralf pisze:Dla chętnych wieczorem idziemy potańczyć. Dla każdego coś miłego!
Zapraszamy. Godzine i miejsce spotkania podamy sobie telefonicznie lub przez PW.
Ogólnopolskie spotkania ludzi z forum
Moderator: moderatorzy
- tańcząca w zbożu
- zaufany użytkownik
Re: Kolejny zlot? TAK -> 15.09.2013 ;)))
Lubię kaczki, fajnie sobie nurkują w wodzie, ukazując kuper i nóżki skierowane ku górze.
- Catastrophique
- bywalec
Fajnie macie w tych dużych miastach, łatwiej zorganizować zlot. Chętnie bym się wybrał na takie spotkanie, ale mieszkam w małym miasteczku na pomorzu :/.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- tańcząca w zbożu
- zaufany użytkownik
Szkoda. Może spróbuj znaleźć jakas grupę osób w swoim rejonie, może akurat się znajdą. A może kiedyś forumowicze wybiorą się w Twoje rejony 

Ostatnio zmieniony pt wrz 06, 2013 8:28 pm przez tańcząca w zbożu, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubię kaczki, fajnie sobie nurkują w wodzie, ukazując kuper i nóżki skierowane ku górze.
- Catastrophique
- bywalec
Jasne
. Zapraszam do mnie nad morze. Jest gdzie pochodzić, posiedzieć i co pozwiedzać
. Mam też cicha nadzieję, że mi się kiedyś uda przeprowadzić do większego miasta na południu Polski.

Tik tak tik tak

Z małego miasta czy wsi można dojechać do większego. Jeśli nawet ktoś mieszka w Warszawie, ale zlot jest organizowany w Poznaniu, to bez większego znaczenia, czy jedzie z dużego miasta czy małegoCatastrophique pisze:Fajnie macie w tych dużych miastach, łatwiej zorganizować zlot. Chętnie bym się wybrał na takie spotkanie, ale mieszkam w małym miasteczku na pomorzu :/.

- Catastrophique
- bywalec
No tak, ogólnie tak. Ale w tym przypadku ma znaczenie, bo spotkanie, jeśli dobrze przeczytałem organizujecie w Poznaniu. A z pomorza to niemała odległość. Przyjechałbym, ale musiałbym mieć fundusze na bilet i na nocleg. Raczej nie byłoby też sensu jechać taki kawal drogi, aby byc tylko jeden dzień, na parogodzinnym spotkaniu.
Tik tak tik tak

zlot trochę dalej, to znaczy w Krakowie.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Super by bylo gdybys wpadl Dan, z Toba to bym sie chetnie browca napil, duszo Ty kontrowersyjna i niespokojna
Jeszcze by sie Kamil przylaczyl i dali bysmy czadu, moze go zagitujesz?
To zes sie ladnie zaszyl do Poznania, Zagubiona tez jest z tamtych okolic, kto jeszcze to nie wiem, ogolnie przy takich zlotach, to zawsze lub zazwyczaj kuleje organizacja. Niby potem szuka sie winnych, ale taki jest urok tego typu imprez. Mozna wiele rzeczy planowac, a pozniej i tak sie wszystko robi na spontana lub jak kto woli, albo jak wyjdzie
.
Rockowych klubow w Kraku jest masa, na pewno sie cos wybierze, najwyzej zrobi sie glosowanie
.
Wszyscy sa zaproszeni
, jezeli kogos pominalem z pw to nie znaczy, ze niechcemy by przybyl. Przeciez wiecie, ze jestesmy tu jak jedna wielka kochajaca sie rodzina. Cosa nostra
Jeden za wszystkich i wszystkie za jednego, wszyscy tez, itd
Fajnie jest tu przynalezec wraz z Wami, fajnie bedzie Was ujrzec
Tak wiec zbierac kase, spiwory, karimaty, namioty, eee... w sumie to kasa wystarczy i sie zbierac, no!

To zes sie ladnie zaszyl do Poznania, Zagubiona tez jest z tamtych okolic, kto jeszcze to nie wiem, ogolnie przy takich zlotach, to zawsze lub zazwyczaj kuleje organizacja. Niby potem szuka sie winnych, ale taki jest urok tego typu imprez. Mozna wiele rzeczy planowac, a pozniej i tak sie wszystko robi na spontana lub jak kto woli, albo jak wyjdzie

Rockowych klubow w Kraku jest masa, na pewno sie cos wybierze, najwyzej zrobi sie glosowanie

Wszyscy sa zaproszeni

Tak wiec zbierac kase, spiwory, karimaty, namioty, eee... w sumie to kasa wystarczy i sie zbierac, no!

- tańcząca w zbożu
- zaufany użytkownik
Udało mi się zwerbowac trzy dodatkowe osoby:)
EXTRA! A kogo? Czy to zaufane osoby? I czy sa dziewczynami? I najwazniejsze! Czy sa wolne?Flamaster pisze:Udało mi się zwerbowac trzy dodatkowe osoby:)

Nie no, żartuje ;p
- tańcząca w zbożu
- zaufany użytkownik
Będzie jedna dziewczyna, pojawi się że swoim partnerem, ralf.
- tańcząca w zbożu
- zaufany użytkownik
Są wtajemniczeni w tematykę, która jest na forum.
A Ewelina wie?
A Ewelina wie?
Nie żartuj, bo to poważna i przykra sprawa zarazem. Kobiety to nie wino. W waszym wieku stan wolny świadczy o poważnych deficytach, chorobach i innych wstydliwych przypadłościach czy tam rzeczach, które lepiej przemilczeć.Ralf pisze:EXTRA! A kogo? Czy to zaufane osoby? I czy sa dziewczynami? I najwazniejsze! Czy sa wolne?![]()
Nie no, żartuje ;p
Chyba, że miałeś na myśli kobiety wolne w sensie wyzwolone. To inna sprawa.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
lubie te wyzwolone moje przyjacioleczki młode obracać mrrrrr 

bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
Albo o wyzwoleniu się z naiwności.NNFOF pisze: W waszym wieku stan wolny świadczy o poważnych deficytach, chorobach i innych wstydliwych przypadłościach czy tam rzeczach, które lepiej przemilczeć.
Nie wszystko.... wiec nie gadajcie o tym z grubej rury...Flamaster pisze: A Ewelina wie?

-
- zaufany użytkownik
maniek, jesteś tak żałosny, że szok!maniek123 pisze:lubie te wyzwolone moje przyjacioleczki młode obracać mrrrrr
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
No co, jest szczery po prostu.Zagubiona we mgle pisze:maniek, jesteś tak żałosny, że szok!maniek123 pisze:lubie te wyzwolone moje przyjacioleczki młode obracać mrrrrr

Nie wiem i nie rozumiem dlaczego oburzacie się , i śmiejecie się po kątach. Maniek nie jest szczery. Tu nie chodzi o szczerość. W każdym z nas jest Maniek. Tylko nie każdy pozwoli mu wyjść z ukrycia. Każdy boi się śmieszności. No bo co powiedzą inni? Maniek bądź kim chcesz. A innych niech to pieprzy, bo nic im do tego.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Pieprzy to sie zupe do objadu
Tu jest watek o zlocie wiec prosze sie 3mac tematu.
Ostatni tydzien dla niezdecydowanych
Krakow wola i czeka!
Oby pogoda dopisala, bo inaczej na rejs po Wisle bedzie zwyczajnie za zimno
Jak bedzie padac, to nawyzej bedziemy od rana klabowac po barach
Pamietajcie zeby zalatwic wolny poniedzialek, bo wtedy jest imprezy ciag dalszy
Reszta na PW, a pozniej telefonicznie.
Pozdrowionka

Tu jest watek o zlocie wiec prosze sie 3mac tematu.
Ostatni tydzien dla niezdecydowanych

Oby pogoda dopisala, bo inaczej na rejs po Wisle bedzie zwyczajnie za zimno

Pamietajcie zeby zalatwic wolny poniedzialek, bo wtedy jest imprezy ciag dalszy

Reszta na PW, a pozniej telefonicznie.
Pozdrowionka