Klinika chirurgi plastycznej-pomocy

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

Klinika chirurgi plastycznej-pomocy

Post autor: Gabber24 »

Cześć wszystkim internautom mam wielką prośbę o małą pomoc
Moja Żona zachorowałą na raka piersi i przeszła mastektomie(odjęto jej pierś) teraz gdy jest już zdrowa w 100% przeszłą niedawno jakieś rok temu jedn ą operację plastyczną w Warszawskim szpitalu im Orłowskiego i miała mieć teraz (bo taka operacja skłąda się z 3 etapów) 18 kwietnia kolejny zabieg operację ale niestety lekarzom się odwidziało bo nie zrobią jej tej operacji tłumacząc się tym że nie ma kasy nie ma kto operować itp.
Moja prośba dotyczy tego by napisać czy w waszym mieście okolicy znajduje się jakaś klinika,szpital chirurgi plastycznej
to na tyle a reszte postaram się już sam dowiedzieć
Jestem z Gdańska ale tu Moja żona nie jest przekonana do lekarzy bo widziałą pacjętki :( i zna osobiście operowanych ludzi
dzięki z góry zza pomoc
„Tym,którzy więcej czują i inaczej rozumieją i dlatego bardziej cierpią,a których często nazywamy schizofrenikami" A.Kępiński
Awatar użytkownika
demeter
zaufany użytkownik

Post autor: demeter »

Kilka lat temu leżałam w szpitalu Instytutu Onkologicznego im Marii Curie-Skłodowskiej w Warszawie na Ursynowie. Oddział sutkowy. Miałam to szczęście, że wystarczyło usunięcie guza, ale spotkałam się z kobietami, które podczas masterktomii miały jednocześnie przeprowadzaną rekonstrukcję piersi.(Przeszczep tkanki z okolic brzucha). Cała rechalitację przechodziły podczas pobytu w szpitalu. Nie wiem na czym polegają etapy tego typu zabiegów, ale może warto tam się popytać? To instytut, a jako placowka naukowa ma dotacje państwowe. Ja do tej pory jeżdżę tam na kontrole i jestem zadowolona z podejścia lekarzy.
Demeter
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Gabber24 »

właśnie wczoraj wróciłem z warszawy i bez skutku wykrecają się wszyscy
dzięki za pomoc
„Tym,którzy więcej czują i inaczej rozumieją i dlatego bardziej cierpią,a których często nazywamy schizofrenikami" A.Kępiński
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”