natręctawa

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

stokrotka83
zaufany użytkownik

natręctawa

Post autor: stokrotka83 »

witam was forumowicze .
doszlam wczoraj do wniosku ze mam natrectawa i wybieram sie jutro do lekarze .mam pytanie odnosnie lekow na natrectawa.a konkretnie skutkow ubocznych ,keidy lekarz mi przepisze lek na ta chorobe czy duzo przytuyje .czy leki tego typu powoduje nadmirna wage.
pozdrawiam
"Nikt nie moze uciec od swego przeznaczenia"
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

Re: natręctawa

Post autor: Gabber24 »

dotaniesz pewnie seroxat albo jego pochodny ale tańszy rexetin a po takich lekach nie tyje się jak po neuroleptykach typu rispolept wiec głowa do góry figurkę bedziesz na dal mniała ładną:)
pozdrawiam
Awatar użytkownika
misiek25
zaufany użytkownik

Ja też mam natrectwa i brałem anafranil-dobry lek.

Post autor: misiek25 »

Cześć
Ja mam natręctwa takie że na przykład ciągnie mnie żeby komuś lub sobie zrobić krzywde i takie destruktywne jak np widze sznór lub nóż to mam straszne myśli.Mam natręctwa religijne,obrażam świętych w myślach choć tego niechce.
Na natręctwa dobry jest seroxat,ale jest drogi bo opakowanie kosztuje 70 złotych.Jest też bardzo dobry lek anafranil i jest za darmo,A bierze sie go w dawce 250 mg na dobe chyba juz niepamiętam bo go dawno brałem.
Nie miałem żadnych ubocznych działań po tym leku.
Niektórzy tyją po nim albo śpią ,ale to lekki psychotrop.
W czwartek ide do swojego lekarz i też go poprosze
skorpion :0)
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

Jak nie wpadniesz w depreche, będziesz się ruszać i nie będziesz miała kłopotów z łamaniem to napewno nie przytyjesz. Nie martw sie !
Awatar użytkownika
demeter
zaufany użytkownik

Post autor: demeter »

heniek pisze:Jak nie wpadniesz w depreche, będziesz się ruszać i nie będziesz miała kłopotów z łamaniem to napewno nie przytyjesz. Nie martw sie !
Ty chyba już nie masz tych kłopotow? :wink: :D :shock:
Demeter
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”