Ż Y C Z E N I A
Moderator: moderatorzy
- metales
- bywalec
- Lokalizacja: Ul. Kazimierza Wielkiego, piętro III, jak widac na fotce czubek drzewa szpilkowego
- Kontakt:
Ż Y C Z E N I A
Życzę Asi
i wszystkim aktualnie przebywającym w placówkach leczniczych, świetnej wspólpracy z personelem tychże, dużo samozaparcia i wytrwałości, szybkiego ustawienia leków, owocnych terapii, częstych odwiedzin, dobrego żarcia i szybkiego powrotu w domowe pielesze.
i wszystkim aktualnie przebywającym w placówkach leczniczych, świetnej wspólpracy z personelem tychże, dużo samozaparcia i wytrwałości, szybkiego ustawienia leków, owocnych terapii, częstych odwiedzin, dobrego żarcia i szybkiego powrotu w domowe pielesze.
tu i tam czasem mam ochotę dorzucic swoje trzy grosze
metales
metales
Życzę Asi również wszystkiego dobrego, a jej tacie, aby w końcu określił się kim jest
Każdy ma swój niepowtarzalny styl i w końcu po pewnym czasie i tak wiadomo who is who
A tak naprawdę, to trochę śmieszą mnie życzenia przekazywane najbliższym za pośrednictwemm prasy, radia, telewizji, a teraz i internetu.
Przecież można to zrobić bezpośrednio, chyba, że chce się wywołać pozytywne wrażenie

Każdy ma swój niepowtarzalny styl i w końcu po pewnym czasie i tak wiadomo who is who

A tak naprawdę, to trochę śmieszą mnie życzenia przekazywane najbliższym za pośrednictwemm prasy, radia, telewizji, a teraz i internetu.
Przecież można to zrobić bezpośrednio, chyba, że chce się wywołać pozytywne wrażenie

Demeter
- metales
- bywalec
- Lokalizacja: Ul. Kazimierza Wielkiego, piętro III, jak widac na fotce czubek drzewa szpilkowego
- Kontakt:
Ludziom z Płocka dziękuję za życzenia.
- Demeter - chyba jaśniej już określić się nie mogę
- Z Asią widziałem się dzisiaj i mam z nią stały kontakt telefoniczny.
- Tylko tak mogę przekazać anonimowe życzenia innym cierpiącym - a kto chce, to się dopisze
- Demeter - chyba jaśniej już określić się nie mogę
- Z Asią widziałem się dzisiaj i mam z nią stały kontakt telefoniczny.
- Tylko tak mogę przekazać anonimowe życzenia innym cierpiącym - a kto chce, to się dopisze
metales
metales
- metales
- bywalec
- Kontakt:
Asim17 niewątpliwie dziękuje Mifredo za życzenia, dziś pierwszy raz wyjdzie z pawilonu na spacerek.
Nie martw się na zapas Mifredo - mama jest gdzie trzeba - a nawet również na tym Forum, ALE PO MAŁYCH UTARCZKACH, z co niektórymi bywalcami, raczej czyta niż pisze. Miło podyskutować z kimś od czasu do czasu, ale szkoda nerwów i czasu, by się pienić.
Nie martw się na zapas Mifredo - mama jest gdzie trzeba - a nawet również na tym Forum, ALE PO MAŁYCH UTARCZKACH, z co niektórymi bywalcami, raczej czyta niż pisze. Miło podyskutować z kimś od czasu do czasu, ale szkoda nerwów i czasu, by się pienić.
metales
metales
- metales
- bywalec
- Kontakt:
Postanowiłem jednak zacytować część prywatnej korespondencji do Astronoma, by jakoś załagodzić niesmak jego wypowiedzi.
(.....) nie rozpoznajesz gdzie w zdaniu złożonym jest podmiot?
Córcia przebywa właśnie w wielkim kompleksie leczniczym - to co, miałem napisać, że wyszła z obskurnego budynku, do równie obrzydliwego parku, pozagarniać trochę zeszłorocznych liści? Pawilon to moim zdaniem brzmi estetycznie.
Z doświadczenia, na tym forum, wiem również, że im bardziej jestem powściągliwy "w zeznaniach" tym lepiej, tak więc nie oczekuj, że odpowiem, tu na forum, na wszelkie, ironiczne, nurtujące Cię pytania!
Córcia przebywa właśnie w wielkim kompleksie leczniczym - to co, miałem napisać, że wyszła z obskurnego budynku, do równie obrzydliwego parku, pozagarniać trochę zeszłorocznych liści? Pawilon to moim zdaniem brzmi estetycznie.
Z doświadczenia, na tym forum, wiem również, że im bardziej jestem powściągliwy "w zeznaniach" tym lepiej, tak więc nie oczekuj, że odpowiem, tu na forum, na wszelkie, ironiczne, nurtujące Cię pytania!
metales
metales
- aaa
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Chyba nie zrozumiałeś co w twojej wypowiedzi jest niesmaczne (na pewno również dla córci) :/tata*Asim17 pisze:Postanowiłem jednak zacytować część prywatnej korespondencji do Astronoma, by jakoś załagodzić niesmak jego wypowiedzi.
"Pobyt w szpitalu grozi kalectwem lub śmiercią"
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
- metales
- bywalec
- Kontakt:
Miałem nadzieję, że kiedy Asia powróci ze szpitala do domu. otworzy Forum, to będzie jej przyjemnie, że ileś tam osób było skłonnych dołączyć się do tych życzeń - ale to pewnie myślenie osoby zdrowej...
Trudno - nie pierwszy raz zawiodłem się. Chyba dołączę do żony i co najwyżej poczytam tu sobie czasem jakieś posty, w myśl motta jakie poniżej
Trudno - nie pierwszy raz zawiodłem się. Chyba dołączę do żony i co najwyżej poczytam tu sobie czasem jakieś posty, w myśl motta jakie poniżej
metales
metales
- aaa
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Może i będzie jej przyjemnie, a może nie. Nie wiem. Każdy reaguje inaczej.tata*Asim17 pisze:Miałem nadzieję, że kiedy Asia powróci ze szpitala do domu. otworzy Forum, to będzie jej przyjemnie, że ileś tam osób było skłonnych dołączyć się do tych życzeń
Twoje stwierdzenie, że wyjdzie sobie "na spacerek" wydało mi się nie na miejscu i mogłoby "kogoś" urazić. Życzę Asi i całej Waszej rodzinie "poukładania problemów" i jeszcze dalej idących zmian ku dobremu .
"Pobyt w szpitalu grozi kalectwem lub śmiercią"