Ankieta-prosze o pomoc

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Sylwia

dla Gabbera

Post autor: Sylwia »

-wiek- 34 lata
-płeć - kobieta
-wykrztałcenie - wyższe
-rodzaj schizofrenii zdiagnozowanej- schizofrenia niezróżnicowana
-ilość przebytych psychoz - 2
Nie wyraziłam zgody na pobyt w szpitalu, nie wyraziłam zgody na uczestnictwo w terapiach grupowych. Korzystałam z pomocy psychologów i bardzo dobrze to wspominam, udzieli mi sporo cennych rad, informacji na temat budowy mózgu i jego wad, powrotu do pracy po długich zwolnieniach psychiatrycznych i życia z wyrokiem schizofrenii. Otrzymałam wiele dobrych wskazówek jak zataić chorobę jednak życie napisało inny scenariusz i obecnie przebywam wśród ludzi, których przeraża choroba psychiczna. Mam ochotę na terapię w grupie jednak miejsce zamieszkania nie pozwala mi na taki udział.

Taka ankieta to bardzo fajny pomysł, pozwala poznać chorych.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt mar 27, 2007 7:10 pm przez Sylwia, łącznie zmieniany 1 raz.
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Re: dla Gabbera

Post autor: Chors »

Sylwia pisze:Taka ankieta to bardzo fajny pomysł, pozwala określić poziom intelektualny chorych.
To ja wychodzę na debila, najniższe wykształcenie z was wszystkich mam :cry:
Sylwia

Chors jesteś jeszcze młody, możesz zdobywać dowolne wykształcenie i to cała radość tak młodego wieku, korzystaj z tego...Ja pracuję z ludźmi, którzy kończą licea, technika i szkoły zawodowe, każdy z nich ma jakieś ciekawe talenty.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Guard
zaufany użytkownik
Status: bezrobotny
Kontakt:

Post autor: Guard »

Chorsie - cóż się przejmujesz - toż to przecież tylko studenci, a to też jest przed Tobą i przecież Gabberowi24 chyba(?) nie chodziło o to by ktoś mógł poczuć się nieswojo. A tylko chyba było zamiarem autora dowiedzieć się co właściwie dolega tu obecnym i z kim właściwie wdajesz się w dyskusje. Moje ZNAJOME SĄSIADECZKI z zerówki też mają takie zeszyciki, w które życzą sobie i swoim kolegom i koleżankom wpisywać podobne dane. (może to obraz niedorozwoju?)
Zresztą w wieku jaki masz nie możesz przecież być magistrem - czego właściwie w odpowiednim czasie Ci życzę.
Guard
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

W sumie ja nie uważam się za debila, niestety tak się złożyło że zachorowałem w samym środku liceum i go dlatego nie ukończyłem. Żeby nie było że ja nieuk jakiś jestem :)
Ostatnio zmieniony wt mar 27, 2007 7:17 pm przez Chors, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
aaa
zaufany użytkownik
Kontakt:

Re: dla Gabbera

Post autor: aaa »

Chors pisze:
Sylwia pisze:Taka ankieta to bardzo fajny pomysł, pozwala określić poziom intelektualny chorych.
To ja wychodzę na debila, najniższe wykształcenie z was wszystkich mam :cry:
To chyba było za daleko idące stwierdzenie. Wykształcenie może się przydać (zwłaszcza wyższe), ale nie można każdego oceniać według tej samej miarki (tak mi się coś wydaje) = jednakowo (?). To tyle :|
"Pobyt w szpitalu grozi kalectwem lub śmiercią"
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
Sylwia

dla Chorsa

Chors specjalnie dla CIEBIE ode mnie muzyka- skrzypce i przesłanie, że ŻYCIE to wieczne ryzyko...posłuchaj, poczytaj -odrobina relaksu...

http://wiersz.blog4u.pl/
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Dziękuję :* :)
Awatar użytkownika
tadek4-1966
zaufany użytkownik

Post autor: tadek4-1966 »

Na forum mało jest ludzi z wykształceniem zawodowym. Ja takiem mam. Chors nie przejmuj się.
Awatar użytkownika
cyborginia
bywalec

Post autor: cyborginia »

a zreszta chors co z twoimi planami, ze pojdziesz do szkoły???

jeszcze przegonisz z inteligencja tutejszych forumowiczów ....

po twoich wypowiedziach widac ze masz całkiem ''po kolei'' w główce !!!
,,ja jestem żywym ciałem a nie zdarzeniem. jetem identyczny ze sobą'' (metallman)
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Spoko, jakoś skończę te liceum, zresztą nie gadajmy już o mnie bo od tematu odbiegliśmy, jeszcze Admin z Moderatorem napiszą że posty nie na temat :oops:
Awatar użytkownika
cyborginia
bywalec

Post autor: cyborginia »

e tam, dyskusja ogólna przecie, a jak ktos bedzie chcial wypelnic ankiete to sobie wypelni ....

lubisz jezdzic na rowerze?
,,ja jestem żywym ciałem a nie zdarzeniem. jetem identyczny ze sobą'' (metallman)
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Wolę spacery, dawno nie jeździłem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”