Ankieta-prosze o pomoc
Moderator: moderatorzy
dla Gabbera
-wiek- 34 lata
-płeć - kobieta
-wykrztałcenie - wyższe
-rodzaj schizofrenii zdiagnozowanej- schizofrenia niezróżnicowana
-ilość przebytych psychoz - 2
Nie wyraziłam zgody na pobyt w szpitalu, nie wyraziłam zgody na uczestnictwo w terapiach grupowych. Korzystałam z pomocy psychologów i bardzo dobrze to wspominam, udzieli mi sporo cennych rad, informacji na temat budowy mózgu i jego wad, powrotu do pracy po długich zwolnieniach psychiatrycznych i życia z wyrokiem schizofrenii. Otrzymałam wiele dobrych wskazówek jak zataić chorobę jednak życie napisało inny scenariusz i obecnie przebywam wśród ludzi, których przeraża choroba psychiczna. Mam ochotę na terapię w grupie jednak miejsce zamieszkania nie pozwala mi na taki udział.
Taka ankieta to bardzo fajny pomysł, pozwala poznać chorych.
Pozdrawiam
-płeć - kobieta
-wykrztałcenie - wyższe
-rodzaj schizofrenii zdiagnozowanej- schizofrenia niezróżnicowana
-ilość przebytych psychoz - 2
Nie wyraziłam zgody na pobyt w szpitalu, nie wyraziłam zgody na uczestnictwo w terapiach grupowych. Korzystałam z pomocy psychologów i bardzo dobrze to wspominam, udzieli mi sporo cennych rad, informacji na temat budowy mózgu i jego wad, powrotu do pracy po długich zwolnieniach psychiatrycznych i życia z wyrokiem schizofrenii. Otrzymałam wiele dobrych wskazówek jak zataić chorobę jednak życie napisało inny scenariusz i obecnie przebywam wśród ludzi, których przeraża choroba psychiczna. Mam ochotę na terapię w grupie jednak miejsce zamieszkania nie pozwala mi na taki udział.
Taka ankieta to bardzo fajny pomysł, pozwala poznać chorych.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt mar 27, 2007 7:10 pm przez Sylwia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: dla Gabbera
To ja wychodzę na debila, najniższe wykształcenie z was wszystkich mamSylwia pisze:Taka ankieta to bardzo fajny pomysł, pozwala określić poziom intelektualny chorych.

- Guard
- zaufany użytkownik
- Status: bezrobotny
- Kontakt:
Chorsie - cóż się przejmujesz - toż to przecież tylko studenci, a to też jest przed Tobą i przecież Gabberowi24 chyba(?) nie chodziło o to by ktoś mógł poczuć się nieswojo. A tylko chyba było zamiarem autora dowiedzieć się co właściwie dolega tu obecnym i z kim właściwie wdajesz się w dyskusje. Moje ZNAJOME SĄSIADECZKI z zerówki też mają takie zeszyciki, w które życzą sobie i swoim kolegom i koleżankom wpisywać podobne dane. (może to obraz niedorozwoju?)
Zresztą w wieku jaki masz nie możesz przecież być magistrem - czego właściwie w odpowiednim czasie Ci życzę.
Zresztą w wieku jaki masz nie możesz przecież być magistrem - czego właściwie w odpowiednim czasie Ci życzę.
Guard
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
W sumie ja nie uważam się za debila, niestety tak się złożyło że zachorowałem w samym środku liceum i go dlatego nie ukończyłem. Żeby nie było że ja nieuk jakiś jestem 

Ostatnio zmieniony wt mar 27, 2007 7:17 pm przez Chors, łącznie zmieniany 1 raz.
- aaa
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: dla Gabbera
To chyba było za daleko idące stwierdzenie. Wykształcenie może się przydać (zwłaszcza wyższe), ale nie można każdego oceniać według tej samej miarki (tak mi się coś wydaje) = jednakowo (?). To tyleChors pisze:To ja wychodzę na debila, najniższe wykształcenie z was wszystkich mamSylwia pisze:Taka ankieta to bardzo fajny pomysł, pozwala określić poziom intelektualny chorych.

"Pobyt w szpitalu grozi kalectwem lub śmiercią"
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
dla Chorsa
Chors specjalnie dla CIEBIE ode mnie muzyka- skrzypce i przesłanie, że ŻYCIE to wieczne ryzyko...posłuchaj, poczytaj -odrobina relaksu...
http://wiersz.blog4u.pl/
http://wiersz.blog4u.pl/
- tadek4-1966
- zaufany użytkownik
- cyborginia
- bywalec
- cyborginia
- bywalec