Ogólnopolskie spotkania ludzi z forum
Moderator: moderatorzy
-
- zbanowany
Re: Kolejny zlot? TAK -> 08.09.2013 ;)))
jedziesz ralf, nie przestawaj pokaż low kicki i sierpowe z połobrotu
nie jestem nawet buką, bo poodbno ona ma uczucia
Hardcore Will Never Die

-
- zbanowany

Hardcore Will Never Die

teraz ju z nie mogę, kiedys tak, w podstawowce. Teraz kompletnie nie mam ściegi-eń rozciągniętych :/smutek again pisze:jedziesz ralf, nie przestawaj pokaż low kicki i sierpowe z połobrotu
moze kidys...

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
-
- zbanowany
pozdr głuchoniema, na pewno sie ucieszy mając takich przyjacioł
Hardcore Will Never Die

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Karimoty i spiwory nie obowiazkowe, mam namiar na taki tani hotelo-noiclego. Kto sie skusi dawac znac. Bedzie tyz p-laszcz-palat na rynku pod Adasiem.
Wykolejency i degeneruchy takze zaproszeni
, mamy nowe wiatrowki i shotguna na sriout, En przywiecie gazowke z BiPi, w Militariach pl mam zamowiyne 6 kolejnych ciupakarbow wiec bedzie czym i na kim pocstrzylac
Kazdy degeneruch dostanie tyz kanapke zem sloninom, smylcem i skwyrkami co by go dupa nie bolala, zeby go tak tyz nie odstszczyliwoc na glodni zolondyk
Po mwszystkim jest zapewniony transpyrt na SOR Ralfa autym tyz zatankowanym wraz z Ena gazowkom na biPi, reszte jak psi wyladuja pod plot.
Wykolejency i degeneruchy takze zaproszeni

to kiedy idziemy na akcje?AntonPawlowicz pisze:Ralfa autym tyz zatankowanym wraz z Ena gazowkom na biPi, reszte jak psi wyladuja pod plot.

P.S. Na kogo napadajemy? Polecam jakiś duży bank. Trzeba się w końcu ustatkować finansowo

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
W sumie to moze byc i bank i tak nam nic nie grozi
Mam plana, przebierzemy sie za swirow
Frankenkasztana puscimy na pierwszy ogien, jak dostanie po dupie, my wchodzimy

Mam plana, przebierzemy sie za swirow

Frankenkasztana puscimy na pierwszy ogien, jak dostanie po dupie, my wchodzimy

-
- zbanowany
ortega cartel napad na bang
a to o zabawach dalszych
a to o zabawach dalszych
Hardcore Will Never Die

hej, mała pomyłka, nie 8 ale 15 wrzesień. Będziemy z Eweliną po południu. Więc chętnie Antonie i Twoją małżonkę zapraszam na wspólne piwko. (Tylko pamiętaj że pewnych tematów na spotkaniu nie poruszamy wcale
Jak będzie bliżej terminu to szczegóły się ustali).

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Zapowiada sie ciekawie 
Jezeli ktos ma ochote tez byc na tym spotkaniu prosze pisac pw w celu ustalenia szczegolow.

Jezeli ktos ma ochote tez byc na tym spotkaniu prosze pisac pw w celu ustalenia szczegolow.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
obiecuje ze przyjade na ten zlot i bede lapal tam dziewczyny za posladki tak jak lubie i one tez.
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Nie no kulturka obowiazuje
, tym bardziej ze to Krakow, gdzie pelno znajomych twarzy na kazdym kroku.
Dziewczyny bedzie mozna podrywac dopiero po drugim piwie
, a i to wylacznie te wolne
Tak wiec spotkanie bankowo 15 wrzesnia. Plan dnia do ustalenia. Wieczor od godziny 17 w rewelcyjnej knajpce-piwnicy. Zapewnia ona niebanalny wystroj, wstep bezplatny, po 20 juz kosztuje 18zl od osoby, od godziny 20 Dj na zywo, do godziny 20 piwo po 4zl, kamikadze za 6 kielonkow 15zl non stop. Osobiscie polecam oczywiscie wylacznie sok pomidorowy oraz coca cole - po 4zl
Pelna kulturka i ochrona, w wiekszosci sami studenci. Mimo, ze knajpka polozona przy samym rynku na jednej z glownych ulic jest malo znana i nie oblegana. Mozna bedzie tam zaklabowac do polnocy lub dluzej - osoby ktore zostana na nastepny dzien. Pozniej wspolne taxi do dosyc taniego jak na warunki krakowskie hoteliku, polozonego 15 minut drogi od centrum. Osoby zainteresowane dostana numer tel na pw tydzien wczesniej w celu dokonania rezerwacji pokoju we wlasnym zakresie. Nastepny dzien mozna spedzic na dalszym zwiedzaniu
badz dalszej czesci imprezy. Wydaje mi sie iz w podobnych kwestiach spontan jest mile wskazany
Szczerze zachecam, mysle, ze moze byc fajnie. Wiadomo wszystko zalezy od nas samych. Tak samo jak poprzedni zlot w Krakowie byl niezwykle udany w niezwykle milym gronie wspanialych ludzi, ktorych fajnie bylo by ujrzec ponownie. Jednak byl za krotki, jednodniowy, wszystko odbywalo sie w biegu, nie bylo czasu na rozmowy, ani tym bardziej na zobaczenie Krakowa w calej jego okazalosci.
Tak wiec czas do namyslu oraz wyrazenia checi obecnosci obowiazuje do konca sierpnia, no chyba, ze ktos ma ochote wpasc tylko na jeden dzien, wtedy do ostaniej chwili. Prosze o pw do mnie badz Ralfa w celu ostatecznego dopiecia calosci.

Dziewczyny bedzie mozna podrywac dopiero po drugim piwie

Tak wiec spotkanie bankowo 15 wrzesnia. Plan dnia do ustalenia. Wieczor od godziny 17 w rewelcyjnej knajpce-piwnicy. Zapewnia ona niebanalny wystroj, wstep bezplatny, po 20 juz kosztuje 18zl od osoby, od godziny 20 Dj na zywo, do godziny 20 piwo po 4zl, kamikadze za 6 kielonkow 15zl non stop. Osobiscie polecam oczywiscie wylacznie sok pomidorowy oraz coca cole - po 4zl

Szczerze zachecam, mysle, ze moze byc fajnie. Wiadomo wszystko zalezy od nas samych. Tak samo jak poprzedni zlot w Krakowie byl niezwykle udany w niezwykle milym gronie wspanialych ludzi, ktorych fajnie bylo by ujrzec ponownie. Jednak byl za krotki, jednodniowy, wszystko odbywalo sie w biegu, nie bylo czasu na rozmowy, ani tym bardziej na zobaczenie Krakowa w calej jego okazalosci.
Tak wiec czas do namyslu oraz wyrazenia checi obecnosci obowiazuje do konca sierpnia, no chyba, ze ktos ma ochote wpasc tylko na jeden dzien, wtedy do ostaniej chwili. Prosze o pw do mnie badz Ralfa w celu ostatecznego dopiecia calosci.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Co do tematow rozmow, to Ralf nie zyczy sobie by w obecnosci jego Panny byly poruszane tematy schizofrenii, ale prosze sie nie obawiac w knajpce bedzie dosyc glosno, sa ogromne loze wiec potworza sie oddzielne grupki w zakresie ktorych bedzie mozna gadac o czym sie tylko chce, a inne osoby nie beda mogly tego slyszec. Daltego pomimo tego, ze prosimy o dyskrecje oraz delikatnosc bedzie tez wolnosc slowa, aczkolwiek ograniczona
Co do obiadu, to wybor jest naprawde ogromny. Babcia Malina juz odpada, raz, ze byla juz odwiedzona, dwa, ze jest tam strasznie drogo. Wymyslimy cos fajnego
PS Ralfie, i balonem nie lecimy
! One spadaja, juz byly takie przypadki!

Co do obiadu, to wybor jest naprawde ogromny. Babcia Malina juz odpada, raz, ze byla juz odwiedzona, dwa, ze jest tam strasznie drogo. Wymyslimy cos fajnego

PS Ralfie, i balonem nie lecimy

- maniek123
- nadużywający
no ale ja jestem dobrze wychowanym chamem...
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
To bedziesz siedzial przykuty rozowymi kajdankami do kaloryfera
Usta tez Ci zakneblujemy rozowymi majteczkami Ani z Kolobrzega

- maniek123
- nadużywający
ohhh tak prosze zrobcie to blagam lubie takie zabawy
nie wierze, ja lecę!AntonPawlowicz pisze: PS Ralfie, i balonem nie lecimy! One spadaja, juz byly takie przypadki!

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Jak nie wierze, jak w gazecie o tym pisali
to zly pomysl, bardzo zly! Juz lepiej skok na banji na skalkach Twardowkiego 

chyba zapomniales ze mialem operacje krego slupa :/
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Oj faktycznie, sorki
zapedzilem sie.