te cholerne leki znieczulaja zmysly
Moderator: moderatorzy
te cholerne leki znieczulaja zmysly
Biorac neuroleptyki nie czuje przyjemnosci z odczuwanego powiewu wiatru na skorze. Nie czuje przyjemnosci z doznawanego zapachu. W ogole czuje slabo doznania zmyslowe. Wkurza mnie to.czasem mam dosc lekow :twisted:
-
- bywalec
Re: te cholerne leki znieczulaja zmysly
Nie martw się siostro, śmierć nas wyzwoli! :twisted:
Fizia, też mam słaby węch, ale to moja cecha wrodzona, a nie skutek brania psychotropów.
Kiedyś, jak po raz pierwszy trafiłam do szpitala, w stanie ostrej psychozy, to miałam tak wyostrzony węch, że byłam jak podszyta psem.
Oby ten objaw nigdy nie powrócił
Inne zmysły u mnie działają bez zarzutu, chociaż czasem powinnam się zatrzymać i cieszyć się dotykiem wiatru na twarzy i słabym zapachem kwiatów...
Powinnam znów nauczyć cieszyć się chwilą, a nie trwać w pędzie. Chociaż i tak nie biorę udziału w wyścigu szczurów, jednak czasem zapominam, jak to jest cieszyć się małymi rzeczami, takimi jak ciepło słońca i śpiew ptaków.
Kiedyś, jak po raz pierwszy trafiłam do szpitala, w stanie ostrej psychozy, to miałam tak wyostrzony węch, że byłam jak podszyta psem.

Oby ten objaw nigdy nie powrócił

Inne zmysły u mnie działają bez zarzutu, chociaż czasem powinnam się zatrzymać i cieszyć się dotykiem wiatru na twarzy i słabym zapachem kwiatów...
Powinnam znów nauczyć cieszyć się chwilą, a nie trwać w pędzie. Chociaż i tak nie biorę udziału w wyścigu szczurów, jednak czasem zapominam, jak to jest cieszyć się małymi rzeczami, takimi jak ciepło słońca i śpiew ptaków.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. 

- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
No ale o to chodzi w leczeniu. Ja bez leku mam światłowstręt i czuje za dużo. Po lekach jest dopiero spoko. Bo hamują zmysły i o to chodzi. No a jak znasz coś lepszego na F20 oprócz leków, to napisz.... A może w Twoim przypadku wystarczy tylko zmniejszyć dawkę ? ... zapytaj lekarza.fizia pisze:(..) W ogole czuje slabo doznania zmyslowe. Wkurza mnie to.czasem mam dosc lekow :twisted:
Mniszek, czekam na lek bitopertin. Ma nie obnizac dopaminy wiec moze nie bedzie tak znieczulac zmyslow i likwidowac odczuwania przyjemnosci.
-
- zbanowany
kurt kobejn albo sie przystosować. inne opcje bdzie droga do besesu i zatracenia.
Hardcore Will Never Die

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
fiziu takimi pierdołami to ja bym się nie zajmował tylko bym sie cieszył że np. nie mam urojeń, lęków, czy tam depresji. Ten problem co ty napisałaś to są pierdoły.