Poczekam aż pojawi się na Sundance channel.mamuskaJo pisze:
Co ostatnio oglądaliście?
Moderator: moderatorzy
Re: Co ostatnio oglądaliście?
"Życie Pi." Muszę przyznać, że podobał mi się ten film, jednak polecam obejżeć w 3D, gdyż jest sporo akcji w filmie, które fajnie by wyglądały właśnie w 3D.
bylam w kinie widzialam w 3d
http://www.imdb.com/title/tt2515242/
CZekam kiedy bedzie w kinach badz gdzikolwiek widzialam stary film o niej http://www.imdb.com/title/tt1009012/?ref_=sr_4
Laska niezle lokow brala.
CZekam kiedy bedzie w kinach badz gdzikolwiek widzialam stary film o niej http://www.imdb.com/title/tt1009012/?ref_=sr_4
Laska niezle lokow brala.
Iluzja

Zapominam tytuły filmów zaraz po ich obejrzeniu. Postaram się to utrwalić na kartce i wtedy podam, co ostatnio oglądałem. Liczą się filmy zaczęte i niedokończone, na przykład pięć filmu?
Ogladałem ostatnio Sęp i oceniam go na 8/10 mi sie podobał jak na polski film to bardzo dobry dobry scenariusz wiecej nie bede pisał nie bede spoilerował 

- Catastrophique
- bywalec
Też niedawno obejrzałem "Życie Pi".
Film bardzo ładny, ale IMO nie ma tego czegoś, co sprawia, że chce się go obejrzeć kilka razy.
Troszkę się zawiodłem.
Film bardzo ładny, ale IMO nie ma tego czegoś, co sprawia, że chce się go obejrzeć kilka razy.
Troszkę się zawiodłem.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Tron: Dziedzictwo, na telewizorku w 3D.
Bardo fajny oraz przyjemny film.
Bardo fajny oraz przyjemny film.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Obejrzałem "Tron: Dziedzictwo", no ale nie oglądałem jedynki, no i żałuję, bo pewnie fajny film by był.

"Szklana pułapka 5."
"Tron: Dziedzictwo" bardzo fajny film, bardzo mi się podobał
Z filmów sf polecam "Wyścig z czasem" z Justinem Timberlakem w roli głownej 

- JudasHonor
- moderator
Z filmów SF to polecam Prometeusz, Dredd 3d, Nie Pamięć.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
- Catastrophique
- bywalec
"Szybcy i wściekli 6". W niektórych momentach tak przefantazjowane, że aż się zaśmiałem, ale oglądało się bardzo przyjemnie
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- JudasHonor
- moderator
"Wszystko za Życie" ten film jest genialny za to koniec został jakby nie po amerykańsku zrobiony i zwalony. Fabuła filmu aż prosiła się o happy end a nie o dramat.
W życiu jest zwykle inaczej, ludzi odważnych los wynagradza a nie każe. Zwykle trud zostaje wynagrodzony, trzeba tylko cierpliwie czekać na swoją kolej.
W życiu jest zwykle inaczej, ludzi odważnych los wynagradza a nie każe. Zwykle trud zostaje wynagrodzony, trzeba tylko cierpliwie czekać na swoją kolej.
Ale to jest film oparty na prawdziwych wydarzeniach. I właśnie podobał mi się, że był taki prawdziwy. Ten film ma przesłanie: że szczęście ma tylko wtedy sens, jeżeli je dzielimy z innymi. I myślę, że to jest najważniejsza myśl w tym filmie, pomimo tragicznej historii. Bez wątpienia to jest film o czymś i ma czegoś nauczyć.

Zgadzam się. Ale nie zawsze w tym życiuJudasHonor pisze: Zwykle trud zostaje wynagrodzony

- JudasHonor
- moderator
Szkoda, że właśnie z tego filmu zrobiono dramat, on się prosił o happy end.
Z niego nie "zrobiono" dramatu ;-) On już był dramatem. Nie jestem za taką wolnością w scenariuszu opartym na faktach.JudasHonor pisze:Szkoda, że właśnie z tego filmu zrobiono dramat, on się prosił o happy end.