te cholerne leki znieczulaja zmysly

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
fizia
zaufany użytkownik

te cholerne leki znieczulaja zmysly

Post autor: fizia »

Biorac neuroleptyki nie czuje przyjemnosci z odczuwanego powiewu wiatru na skorze. Nie czuje przyjemnosci z doznawanego zapachu. W ogole czuje slabo doznania zmyslowe. Wkurza mnie to.czasem mam dosc lekow :twisted:
pogrzebany żywcem
bywalec

Re: te cholerne leki znieczulaja zmysly

Post autor: pogrzebany żywcem »

Nie martw się siostro, śmierć nas wyzwoli! :twisted:
Awatar użytkownika
jojo
zaufany użytkownik

Post autor: jojo »

Fizia, też mam słaby węch, ale to moja cecha wrodzona, a nie skutek brania psychotropów.

Kiedyś, jak po raz pierwszy trafiłam do szpitala, w stanie ostrej psychozy, to miałam tak wyostrzony węch, że byłam jak podszyta psem. :|

Oby ten objaw nigdy nie powrócił :!:

Inne zmysły u mnie działają bez zarzutu, chociaż czasem powinnam się zatrzymać i cieszyć się dotykiem wiatru na twarzy i słabym zapachem kwiatów...

Powinnam znów nauczyć cieszyć się chwilą, a nie trwać w pędzie. Chociaż i tak nie biorę udziału w wyścigu szczurów, jednak czasem zapominam, jak to jest cieszyć się małymi rzeczami, takimi jak ciepło słońca i śpiew ptaków.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. :(
Awatar użytkownika
DZIECKO ZDROWIE
zaufany użytkownik

Post autor: DZIECKO ZDROWIE »

fizia pisze:(..) W ogole czuje slabo doznania zmyslowe. Wkurza mnie to.czasem mam dosc lekow :twisted:
No ale o to chodzi w leczeniu. Ja bez leku mam światłowstręt i czuje za dużo. Po lekach jest dopiero spoko. Bo hamują zmysły i o to chodzi. No a jak znasz coś lepszego na F20 oprócz leków, to napisz.... A może w Twoim przypadku wystarczy tylko zmniejszyć dawkę ? ... zapytaj lekarza.
Awatar użytkownika
fizia
zaufany użytkownik

Post autor: fizia »

Mniszek, czekam na lek bitopertin. Ma nie obnizac dopaminy wiec moze nie bedzie tak znieczulac zmyslow i likwidowac odczuwania przyjemnosci.
farnkensztajn
zbanowany
zbanowany

Post autor: farnkensztajn »

kurt kobejn albo sie przystosować. inne opcje bdzie droga do besesu i zatracenia.
Hardcore Will Never Die
Obrazek
Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Post autor: Miś Uszatek »

fiziu takimi pierdołami to ja bym się nie zajmował tylko bym sie cieszył że np. nie mam urojeń, lęków, czy tam depresji. Ten problem co ty napisałaś to są pierdoły.
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”