Anielski sen
Moderator: moderatorzy
- Gabber24
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Anielski sen
witam Chiałem siępodzielić z Wami moim snem:
snił mi się anioł który powiedział mi jak żyć by mój świat był lepszy a mianowicie kazał mi pożucić prace bo ona napędza moją schize zrobiłem to!!!!!!!
Czuje się z tym lepiej teraz następne wskazówki które kazał mi wypełnić to przeleżeć 2 dni w łóżku by odpocząć i wypocić z siebie wszystek zła
mam nadzieje że bede przez to zdrowyszy i bardziej spokojniejszy ale nie poddam się za jakiś czas poszukam sobie nowej pracy
jeste jeszcze coś co muszę zrobić wyjechać z Gdańska bo ty przeżyłem swoje 3 psychozy i tu wszysko mi się z nimi kojaży
Z cel obrałem sobie Kraków
prosze życzcie mi powodzenia
mam nadzieje że wszystko się ułoży i za jakiś czas bede mógł się do was odezwać i opowiedzieć o Ty
pozdrawiam Tomek
snił mi się anioł który powiedział mi jak żyć by mój świat był lepszy a mianowicie kazał mi pożucić prace bo ona napędza moją schize zrobiłem to!!!!!!!
Czuje się z tym lepiej teraz następne wskazówki które kazał mi wypełnić to przeleżeć 2 dni w łóżku by odpocząć i wypocić z siebie wszystek zła
mam nadzieje że bede przez to zdrowyszy i bardziej spokojniejszy ale nie poddam się za jakiś czas poszukam sobie nowej pracy
jeste jeszcze coś co muszę zrobić wyjechać z Gdańska bo ty przeżyłem swoje 3 psychozy i tu wszysko mi się z nimi kojaży
Z cel obrałem sobie Kraków
prosze życzcie mi powodzenia
mam nadzieje że wszystko się ułoży i za jakiś czas bede mógł się do was odezwać i opowiedzieć o Ty
pozdrawiam Tomek
„Tym,którzy więcej czują i inaczej rozumieją i dlatego bardziej cierpią,a których często nazywamy schizofrenikami" A.Kępiński
-
- zaufany użytkownik
powodzenia
więc powodzenia szanowny kolego niech skonczy sie koszmar choroby i wszystkiego co lepsze niech sie stanie:)
tylko człowiek zadaje ból dla przyjemności..
żyj z całych sił bo w tym cały sens istnienia żeby umiec życ..
żyj z całych sił bo w tym cały sens istnienia żeby umiec życ..
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Niepokoi mnie to że robisz rzeczy które ci kazał jakiś "anioł" który ci się przyśnił. Jesteś pewien że cię ten anioł w ch...a nie robi
To tylko sen a ty w niego bezgranicznie wierzysz i posłusznie wykonujesz to co ci powiedział ten niby "anioł" . Bracie, obawiam się że schiza cię znowu dopadła. Lepiej opowiedz o tym czym prędzej lekarzowi bo jeszcze sobie przez tego "anioła" życie zrujnujesz i może już nie być odwrotu. Bardzo niepokoi mnie fakt, że bierzesz maxymalną dawkę Rispoleptu, poza tym Depakinę i jeszcze coś a wciąż masz objawy choroby. A może ty nie bierzesz leków, narzekałeś na swoje libido po nich, może mówisz tylko że bierzesz a tak naprawdę tego nie robisz 

- Gabber24
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
dziękuje wszyskim którzy życzą mi dobrze a tym z czata jeszcze bardziej macie racje podyskutowałem z moją żoną i ona też mam zamiar wyjechac i chcemy się osiedlić chyba w krakowie ale nic pewnego a jeżeli chodzi o "piwko" to z chęcią ale ja nie pijam alkocholu wiec może być soczek:)
pozdrawiam
pozdrawiam
„Tym,którzy więcej czują i inaczej rozumieją i dlatego bardziej cierpią,a których często nazywamy schizofrenikami" A.Kępiński
Planuję stworzenie strony internetowej z plikami audio syntezatora dźwięku Ivona Bussines lekór szkolnych na które wygasły prawa autorskie.Strona utrzymywałaby się z reklam a program kosztujący ok 1800 zł,sam bym zakupił.Niestety nie znam się prawie na projektowaniu stron www i ktoś by mi musiał pomóc.Może weszlibuyśmy w spółkę?Ja bym wniósł program a ty swoje knou-hau.Rzeczywiście przeprowadzasz się do Krakowa?