W jakiej pracy drodzy forumowicze widzą mnie? ???
Moderator: moderatorzy
- Roland89
- zaufany użytkownik
W jakiej pracy drodzy forumowicze widzą mnie? ???
W jakiej pracy państwo mnie widzą, może wy wiecie, bo ja jako jednostka z IQ 2 jestem w blokach startowych .
Z góry dziękuje za odpowiedz i pzodrówka .
Z góry dziękuje za odpowiedz i pzodrówka .
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
- Roland89
- zaufany użytkownik
Re: W jakiej pracy drodzy forumowicze widzą mnie? ???
Ale robie sporo błędów Panie Petruccio .
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
Od czego mamy korektorów? 
Poza tym przepraszam, to było trochę niekulturalne tak cię określić.

Poza tym przepraszam, to było trochę niekulturalne tak cię określić.

To może animator 

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
call center
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
- Roland89
- zaufany użytkownik
chyba musze Wam pprzekazać pliki dźwiękowe z moją muzyką i ocenicie, tylko musze się zebrać do pracy .
Ale trzymajcie mnie za słowo ...
Ale trzymajcie mnie za słowo ...
A może powinieneś prowadzić karaoke, albo założyć zespół na wesela, czy coś w tym stylu!?
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
- Roland89
- zaufany użytkownik
W mojej muzyce jest dużo syntezatorów, schizofreniczności, mroczności, połamanych rytmów, chciałbym osiagnąć to co Liam Howlett z The Prodigy, albo coś na wzór FaltyDL lub Massive Attack toteż, moja muzyka się znacznie różni, gardze disco polo, lubie ambitną muzykę - to musze Cie rozczarować, ale nie byłbym dobrym typkiem na wesela .
Ale tańcze agresywnie i szybko więc może specjalista do spraw tańca wywijańca .
Ale tańcze agresywnie i szybko więc może specjalista do spraw tańca wywijańca .

- Roland89
- zaufany użytkownik
Nie bardzo ...
Petruccio a co sądzisz o aplikowaniu na redaktora gazety muzycznej lub sportowej, praca zdalna ??? Oczywiście ktoś musi mnie poprawiać w ortografii oraz interpunkcji .
Ja za to odwalałbym kawał roboty, mam dużo czasu, mógłbym poświęcić nawet 6 godzin .
Kiedyś się rozglądałem za ofertami redaktora internetowego, nawet były oferty, lecz istniały większe wymagania .
Petruccio a co sądzisz o aplikowaniu na redaktora gazety muzycznej lub sportowej, praca zdalna ??? Oczywiście ktoś musi mnie poprawiać w ortografii oraz interpunkcji .
Ja za to odwalałbym kawał roboty, mam dużo czasu, mógłbym poświęcić nawet 6 godzin .
Kiedyś się rozglądałem za ofertami redaktora internetowego, nawet były oferty, lecz istniały większe wymagania .
Fajna sprawa. Nie musiałbyś pracować, bo robiłbyś to, co lubisz i jeszcze dostawałbyś za to kaskę
Wręcz wymarzona praca
Jeżeli myślisz o tym poważnie, to może warto podnieść swoje kwalifikacje, jakie są wymagane w tej pracy? Warte zastanowienia... 

- Roland89
- zaufany użytkownik
ale to chyba umowa o dzieło jedynie się liczy, czyż nie ??
A pozatym zawsze byłem zdania, że jak się coś robi, i się tego nie lubi, to jest to całkowite marnotrastwo i bezsens .
Dlatego szukam czegoś z branży muzyki lub sportu .
Kiedyś rozważałem handel, ale nasłuchując się historii pewnych ludzi, jak spędzają dni oraz jak sie rozliczają, to mi się prawde powiedziawszy odechciało.
Pozdrawiam i dziękuje za propozycje .
A pozatym zawsze byłem zdania, że jak się coś robi, i się tego nie lubi, to jest to całkowite marnotrastwo i bezsens .
Dlatego szukam czegoś z branży muzyki lub sportu .
Kiedyś rozważałem handel, ale nasłuchując się historii pewnych ludzi, jak spędzają dni oraz jak sie rozliczają, to mi się prawde powiedziawszy odechciało.
Pozdrawiam i dziękuje za propozycje .
Nie wiem. Nie jestem obecnie w tym temacie obeznany.Roland89 pisze:ale to chyba umowa o dzieło jedynie się liczy, czyż nie ??

a masz jakieś kontakty już na teraz?
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
-
- zbanowany