Porównywanie nas do innych ludzi...

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Karakan
nadużywający
nadużywający

Porównywanie nas do innych ludzi...

Post autor: Karakan »

Dzisiaj będąc na zakupach , zauwazyłem że ta różnica między mną a innymi ludzmi jest znacząca , widać to gołym okiem . Ludzie mowią tak jakby jednym głosem , ja tych głosów mam tylko przez te demony w sobie śmieje sie jak kobieta , mowie jak mezczyzna i przemawiam jak psychopata , w dodatku mam wzrok chory i słysze czesto głosy i ciezko mi czasami w temat wejść do rozmowy przez te głosy które zbijaja mnie z tematu , ahhh te duchy , dobrze że w moim środowisku wszyscy są chorzy bo inaczej bym odstawał :D Ale skoro już widze tą różnice to myśle 2-3 miesiace i może może będe zdrowy . Jeżeli mi się uda napisze tutaj recepte żeby wszyscy mogli skorzystać .

A wy widzicie tą roznice ?

Pozdrawiam
Ludzie przeżywają wzloty i upadki ja przeżywam upadki i pierdolnięcia .
Karakan
nadużywający
nadużywający

Post autor: Karakan »

Boże jak ja wyjde z tego to będe podłoge chyba całował ...

Uwierzcie mi mój stan to coś takiego jak np. Lot samolotem bez paliwa i 50 % szans na to że się wyląduje na lotnisku nie rozbijając się . Ja już naprawde myślałem że to koniec a tymczasem jakoś składam te klocki w jedną całośc .....

Odstawiłem używki na bok nie jedną nie dwie ...

Czytać książki

Głęboko oddychać

Pozytywne myśli

Pokonamy Schizofrenie jeśli każdy z nas zbuduje brzeg z miłośći swej :D
Ludzie przeżywają wzloty i upadki ja przeżywam upadki i pierdolnięcia .
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

No karakan powoli powoli tymi małymi krokami można pokonać duży dystans do bycia zdrowym człowiekiem. Tak nawiasem mówiąc to żadne leki ci nie pomagaja na te głosy - może zmień lekarstwa i będzie dobrze. Pozdrawiam i życzę zdrówka.
Awatar użytkownika
Nina2
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Nina2 »

A te glosy mowia cos konkretnego czy jakies pie...oly?
Czyj glos mniej wiecej?
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”