Mój pierwszy krok:)

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

Mój pierwszy krok:)

Post autor: Gabber24 »

witam wszystkich:)
wczoraj zrobiłem mój pierwszy krok:) to znaczy wyszedłem do ludzi i spotkałem się z osobą poznana włąśnie tu na forum i czacie bardzo się bałem tego spotkania że nie bede mógł się wysłowic i takie tam:) ale aż tak źle nie było oczywiście początek samego spotkania jest stersujący bynajmniej dla mnie ale potem jest już sama przyjemnośc zachęcam was do poznawania nowych osób i spotykania się :)
a za wczorajszy mój pierwszy krok dziękuje serdecznie ZALEWOWI
pozdrawiam
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

łooo Gabber nie wiedziałem że to dla Ciebie aż tak wazne było ale gratulacje. Mam nadzieje że sie wszyscy spotkamy na zlocie pod koniec maja.
Pozdrawiam .
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Gabber24 »

heniek pisze:łooo Gabber nie wiedziałem że to dla Ciebie aż tak wazne było ale gratulacje. Mam nadzieje że sie wszyscy spotkamy na zlocie pod koniec maja.
Pozdrawiam .
a no było heniek było:) bo mieliśmy się już wcześniej spotkać tylko ja zwlekałem i dokładałem ze strachu:( ale udało się i się niezmiernie ciesze i na zlot pewnie pojade:D :D
Awatar użytkownika
marcelinka
zaufany użytkownik
Kontakt:

do Chorsa i do reszty forumowiczów

Post autor: marcelinka »

Chciałam ci powiedzieć, że dzięki Zalewowi, który cały czas mnie wspiera, doszłam do wniosku, że zaczynam doceniać dopiero ludzi, życie kiedy wiem że mogę stracić na zawsze i dlatego nie będę się zabijać, bo to w sumie nic nie da, tylko bym sprawiła wielki ból mojej rodzinie, a może i sobie. I dlatego (dzięki Zalewowi) zrozumiałam, że jak ma się problem, to po prostu trzeba od razu się wygadać, a nie dusić to w sobie. Na razie tylko otworzyłam się na forum, i na gg z Zalewem i innymi, ale może dojdę do tego, aby rozmawiać z ludźmi na żywo. A co do odchudzania, jeżeli nie popełniam samobójstwa, to będę odchudzać się do oporu, aż osiągnę moją wymarzoną wagę. Dzieki za słowa krytyki a zarazem wsparcia, może inaczej to nazwę za Terapię Wstrząsową, która doprowadziła mnie na ziemię. :*
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”