No tak niby lekarze dusz ...
Niby pomagają ...
Po co sami siebie oszukujemy ???
Psychologowie i Psychiatrzy są zbędni , z nimi sie nie wyleczy z Schizofreni , no może jedna osoba na piecdziesiąt która wyjdzie z gabinetu i uwierzy sama w to ze jest zdrowa , a oni uznaja to za sukces

Chodzi tylko im o pieniadze , o nic wiecej , a te leki to mozna sobie w buty włożyć , niech nam je zasponsorują skoro im zalezy na naszym zdrowiu ....
Mowia ze ktos chory a sami są bardziej chorzy ...
Droga osobo która to czytasz , jezeli uwazasz inaczej jesteś w błedzie , nie nakłaniam tutaj do przerwania z usług takich lekarzy , leki pomogą ale na krótko .
Nawet Jeżeli znajdzie sie jakiś lekarz psychiatra/psycholog który ma dobre chęci wobec pacjenta , to i tak te checi nic nie pomogą , no chyba że jest jakimś cudotwórcą uzdrowicielem .
To są ludzie tak samo jak my , na temat moich problemów moge równie dobrze pogadać z moim psem , powiem ze widze demony popatrzy sie na mnie tak samo jak psychiatra i efekt będzie ten sam

Oszukujcie siebie dalej że oni niby mają papierki magistra doktor rehabilitacjii , że mają to tamto i wiedza wiecej na temat życia i jak nas uleczyć , a napewno znajdziecie światło w tunelu , tylko nie wiadomo jakiego koloru będzie to światło

Dla mnie to zwykli ludzie którzy sami powariowali od tych głupot , piszą rózne rzeczy na tych kartkach robią opinie , myslą że są z FBI

Pisze to nie po to żeby kogoś podrażnić , to jest moja opinia nie boje się jej i będe w niej trwał dopoki ktoś mnie nie przekona że jest inaczej a wątpie żeby komuś to się udało . Jak widze tych biednych ludzi którzy mówią , a ten ma papierek jest lekarzem on pomaga to ogarnia mnie śmiech

Licze na to że za pare lat zniknie to paskudztwo z świata włacznie z ekhemm... " Lekarzami dusz "

Pozdrawiam
UWAGA !!! Treść Zawarta powyżej to tylko moja opinia , nie ma ona na celu wywyższania się poniżania ani prowokacjii , możesz się z nią zgodzić lubi nie , mnie i tak nie przekonasz do Swojej Racji , dziękuje za Uwage !!!