Jest ktos ze schizofrenią prostą??

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

nerwus
zarejestrowany użytkownik

Jest ktos ze schizofrenią prostą??

Post autor: nerwus »

Witam mam problem z ta choroba najgorsze objawy to potworne mysli ktore mnie nekaja uczucie podobne do tego jak kręci się w głowie, ogromne problemy z koncentracją, problemy z pamięcią zadziwiające jest to ze w tym rodzaju schizofrenii wg. lekarza prawie nie ma urojeń i omamów z tym 2 wieczorami mam mały problem jescze takie okropne uczucie napięcia w psychice i uczucie ze za moment totalnie zwariuje co mnie często paraliżuje, kiedys lubialem jezdzic na rowerze a teraz za bardzo sie dekoncentruje i boje sie ze zrobie cos glupiego na drodze :( gdy ide ulica boje sie ludzi boje sie ze mi cos odwali i zrobie komus krzywde :( ma ktos podobne objawy??????????????????????????
Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

siemka

Post autor: thelastSAMURAJ »

mzoe masz nerwicwe lekowa ja jestem przekonany raczej by,lem ze mam schiozofrenie prsota ale teraz juz sam nie wiem moze mam nerwice lekowa polaczona z depresja bo nie mas ily zyc ale nie wiem tez mam objawy schizy prostej boje sie ldzi i wszsytkiego czuje taka niewidzialna bariera odgradzajaca mnie od tego swiata osd ludzi wszsytko jak w snie niemnamacalne brak emocij otepienie ogulnei brak zycia i jakbtym sam sobie byl obcy ale jem lek i tez ic nie pomaga wiec sam juz nie wiem co to pozdrawiam zdrowia zycze
piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”