czesc wszystkim laczmy sie

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

czesc wszystkim laczmy sie

Post autor: thelastSAMURAJ »

wiec tak wpadlem na pomysl zebysmy sobie my chorzy pomagali i rozmawiali ze soba nie tylko na tym forum ale na gg wszyscy jak najwiecej zalozyc taka grupe i wmiare jakby sie terozmowy toczyly i ukladaly kleily itp to moglibysmy sie spotkac raz na jakis czas gdzies w jakims miescie np w krakowie i pospedzac mile czas ja uwazam ze to swietny pomysl napiszcie co otym myslicie pozdrawiam wszystkich muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa RAZEM RAZNIEJ BO ZYCIE DEPCZE WYOBRAZNIE
piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

Na gadu to by Ci miejsca w adresach brakło...
www.polczat.pl pokój psychiatria.info.pl
A spotkanie to miło że sie zainteresowałeś ale trzeba wziąść pod uwagę że wiekszość z tego i innych portali jest na rencie i często nie stac ich nawet na podróż. Więc musimy podpiąć sie pod jakies stowarzyszenie i może napisać jakis projekt żeby znaleźć finansowanie.
Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

do heniek

wiesz co no moze i masz racje a na gg to jakos bysmy sobie dali rade fajnie ze podales adresik tej stronki napewno sprawdze ale chyba by milo bylo spotkac sie w gronei ludzi jednakowych jak my i wiesz raz na kwartal nawet ja bym bardzo chcial i swietnie bym sie czul ale chyba jak widac brak zainteresowania a jakbysmy zalozyli stowarzyszenie to by bylo super no i w grupie zwsze razniej i moglibysmy sobie pomagac wzajemnie we wszytkich sferach finansowych emocjonalnych i zwiazanych z choroba miec wiecej przyjaciól to tylko same plusy pozdrawiam henku cie
Nikita_buntowniczka
bywalec

Post autor: Nikita_buntowniczka »

A ja mam w ogole pomysl taki - zeby załozyc partię chorych na schizofrenie , i zeby walczyc z takim zlym traktowaniem spoleczenstwa i panstwa..... :roll:
(przyklad : niedawno w Lodzi powstala jakas nowa Partia Kobiet i mogla sie tam wpisac kazda) :wink:
***W ogóle to ta strona powinna miec swojego chata -wg mnie- tak jak to jest zrobione na www.przyjaciele.org ....... ***
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

hmmm

partia to tez jestdobry pomysl tylko owiele trudniejszy do zrealizowaniatak sie mi wydaje ale masz racje nikito pozdrawiam serdeczniebo takie to nasze zycie samotne chyba nom :(
River
zaufany użytkownik

Post autor: River »

To jest świetne myślenie.Trzeba się laczyć i napisać projekt dostać pieniadze z Uni..i stworzyć bazę do życia.Skoro mozna kochać inaczej to i myśleć czuć inaczej....Alkocholicy dzieki grupom jakoś się wydostają z zapaści.Grupa jest siłai ta sila obdarza swych czlonkow.Podpisuje sie pod tym....
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”