czesc wszystkim laczmy sie
Moderator: moderatorzy
- thelastSAMURAJ
- bywalec
czesc wszystkim laczmy sie
wiec tak wpadlem na pomysl zebysmy sobie my chorzy pomagali i rozmawiali ze soba nie tylko na tym forum ale na gg wszyscy jak najwiecej zalozyc taka grupe i wmiare jakby sie terozmowy toczyly i ukladaly kleily itp to moglibysmy sie spotkac raz na jakis czas gdzies w jakims miescie np w krakowie i pospedzac mile czas ja uwazam ze to swietny pomysl napiszcie co otym myslicie pozdrawiam wszystkich muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa RAZEM RAZNIEJ BO ZYCIE DEPCZE WYOBRAZNIE
piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
Na gadu to by Ci miejsca w adresach brakło...
www.polczat.pl pokój psychiatria.info.pl
A spotkanie to miło że sie zainteresowałeś ale trzeba wziąść pod uwagę że wiekszość z tego i innych portali jest na rencie i często nie stac ich nawet na podróż. Więc musimy podpiąć sie pod jakies stowarzyszenie i może napisać jakis projekt żeby znaleźć finansowanie.
www.polczat.pl pokój psychiatria.info.pl
A spotkanie to miło że sie zainteresowałeś ale trzeba wziąść pod uwagę że wiekszość z tego i innych portali jest na rencie i często nie stac ich nawet na podróż. Więc musimy podpiąć sie pod jakies stowarzyszenie i może napisać jakis projekt żeby znaleźć finansowanie.
- thelastSAMURAJ
- bywalec
do heniek
wiesz co no moze i masz racje a na gg to jakos bysmy sobie dali rade fajnie ze podales adresik tej stronki napewno sprawdze ale chyba by milo bylo spotkac sie w gronei ludzi jednakowych jak my i wiesz raz na kwartal nawet ja bym bardzo chcial i swietnie bym sie czul ale chyba jak widac brak zainteresowania a jakbysmy zalozyli stowarzyszenie to by bylo super no i w grupie zwsze razniej i moglibysmy sobie pomagac wzajemnie we wszytkich sferach finansowych emocjonalnych i zwiazanych z choroba miec wiecej przyjaciól to tylko same plusy pozdrawiam henku cie
-
- bywalec
A ja mam w ogole pomysl taki - zeby załozyc partię chorych na schizofrenie , i zeby walczyc z takim zlym traktowaniem spoleczenstwa i panstwa.....
(przyklad : niedawno w Lodzi powstala jakas nowa Partia Kobiet i mogla sie tam wpisac kazda)
***W ogóle to ta strona powinna miec swojego chata -wg mnie- tak jak to jest zrobione na www.przyjaciele.org ....... ***

(przyklad : niedawno w Lodzi powstala jakas nowa Partia Kobiet i mogla sie tam wpisac kazda)
***W ogóle to ta strona powinna miec swojego chata -wg mnie- tak jak to jest zrobione na www.przyjaciele.org ....... ***

- thelastSAMURAJ
- bywalec
hmmm
partia to tez jestdobry pomysl tylko owiele trudniejszy do zrealizowaniatak sie mi wydaje ale masz racje nikito pozdrawiam serdeczniebo takie to nasze zycie samotne chyba nom