LUDZIE ! to nasze państwo zabija mlodych ludzi !!!!!

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Nikita_buntowniczka
bywalec

LUDZIE ! to nasze państwo zabija mlodych ludzi !!!!!

Post autor: Nikita_buntowniczka »

Skąd - myslicie - tyle samobójstw wsrod ludzi 18-25 lat u nas w kraju?(Brak perspektyw, brak srodkow aby sie moc uczyc, brak pracy po ukonczonej edukacji - gdzie tak jest ? tylko w tym syfie!) Prowadzona jest normalnie zbrodnia przeciwko slabszym (chorym) obywatelom - prowadzony jest chyba jakis tajny projekt anihilacji osob nie zdolnych do "normalnego" zycia -projekt hitlerowski (Hitelr dązyl do tego by w spoleczenstwie nie bylo ludzi ulomnych, więc skazywal ich na śmierc) - u nas w kraju zaczyna sie robic podobnie -trzeba to zatrzymac poki jeszcze nas nie powybijali.
Chcą nas wykonczyc - musimy sie bronic :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Trza ruszyć dupę i zatroszczyć się o siebie a nie jęczeć by dali. G... ci dadzą, im tylko na tym zależy by być bezwolną roszczeniową marionetką, takimi najłatwiej rządzić i manipulować. Uwolnijcie się wreszcie z tego komunistycznego toku rozumowania i stańcie się samodzielni, wolni :!: Chcesz się liczyć-licz na siebie.
Nikita_buntowniczka
bywalec

taa co Ty nie powiesz..sam niedawno jęczales ze chcesz sie zabic..? nagle ożyłes??? Umiesz widocznie tylko uciekac w próby samobójcze zamiast naprawde walczyc. Słuchaj - tez Ci tak moge nawinąć.. :roll: - takimi mądrosciami jak Ty mnie skarmiłes.. :wink:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
dan
moderator
moderator

Post autor: dan »

Nikita napraw sobie obrazek w podpisie bo fajny jest a go nie widać :)

Obrazek

:D
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Przynajmniej nie pier...ę żeby państwo mi dało i nie twierdzę że mieszkam w nazistowskim więzieniu :evil:
Ostatnio zmieniony pt lut 16, 2007 10:09 pm przez Chors, łącznie zmieniany 1 raz.
Nikita_buntowniczka
bywalec

Wiesz to jest naprawde twoja sprawa chorsie - nie musisz odpowiadac na ten post skoro nie jestes za , a przeciw - kazdy sobie radzi jak umie - a Ty nie krytykuj czyichs poglądów bo nikt nie krytykuje twoich. W ogole nie szanujesz wiedze poglądow innych niz twoje, więc powiem Ci spływaj z mojego topicu.. :wink: jak Ci nie odpowiada, Dla mnie to nazizm i mam prawo do swojego zdania.
ObrazekObrazek
Nikita_buntowniczka
bywalec

:roll: - tępaku :?: chyba sie zagalopowałes młodszy kolego... :!: ;>>
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Gabber24 »

czuje niesmak w temacie
ponieważ jestem od 5 lat chory na schizofrenie i jakoś nigdy mnie to nie obchodziło co się dzieje wokoło mnie ale muszę przyznać że z tymi samobujstwami to:
tyle samobójstw wsrod ludzi 18-25 lat u nas w kraju?(Brak perspektyw, brak srodkow aby sie moc uczyc, brak pracy po ukonczonej edukacji - gdzie tak jest ?
to chyba nie jest przyczyną samobujstwa bo teraz ludzie wyjeżdzają zagarnice a czemu jadą??????
bo sami są winni że w polsce tak mało zarabiają np: jest etat za 600:) śmieszne a oni się o niego biją
nie pracować za psie pieniądze to bedzie lepiej ustrój jaki panuje to swoja drogą ale nie ma on więkrzego wpływu na samobujstwa
pozdrawiam
i bez kłutni mi prosze:D
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”