natręctawa
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
natręctawa
witam was forumowicze .
doszlam wczoraj do wniosku ze mam natrectawa i wybieram sie jutro do lekarze .mam pytanie odnosnie lekow na natrectawa.a konkretnie skutkow ubocznych ,keidy lekarz mi przepisze lek na ta chorobe czy duzo przytuyje .czy leki tego typu powoduje nadmirna wage.
pozdrawiam
doszlam wczoraj do wniosku ze mam natrectawa i wybieram sie jutro do lekarze .mam pytanie odnosnie lekow na natrectawa.a konkretnie skutkow ubocznych ,keidy lekarz mi przepisze lek na ta chorobe czy duzo przytuyje .czy leki tego typu powoduje nadmirna wage.
pozdrawiam
"Nikt nie moze uciec od swego przeznaczenia"
- Gabber24
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: natręctawa
dotaniesz pewnie seroxat albo jego pochodny ale tańszy rexetin a po takich lekach nie tyje się jak po neuroleptykach typu rispolept wiec głowa do góry figurkę bedziesz na dal mniała ładną:)
pozdrawiam
pozdrawiam
Ja też mam natrectwa i brałem anafranil-dobry lek.
Cześć
Ja mam natręctwa takie że na przykład ciągnie mnie żeby komuś lub sobie zrobić krzywde i takie destruktywne jak np widze sznór lub nóż to mam straszne myśli.Mam natręctwa religijne,obrażam świętych w myślach choć tego niechce.
Na natręctwa dobry jest seroxat,ale jest drogi bo opakowanie kosztuje 70 złotych.Jest też bardzo dobry lek anafranil i jest za darmo,A bierze sie go w dawce 250 mg na dobe chyba juz niepamiętam bo go dawno brałem.
Nie miałem żadnych ubocznych działań po tym leku.
Niektórzy tyją po nim albo śpią ,ale to lekki psychotrop.
W czwartek ide do swojego lekarz i też go poprosze
Ja mam natręctwa takie że na przykład ciągnie mnie żeby komuś lub sobie zrobić krzywde i takie destruktywne jak np widze sznór lub nóż to mam straszne myśli.Mam natręctwa religijne,obrażam świętych w myślach choć tego niechce.
Na natręctwa dobry jest seroxat,ale jest drogi bo opakowanie kosztuje 70 złotych.Jest też bardzo dobry lek anafranil i jest za darmo,A bierze sie go w dawce 250 mg na dobe chyba juz niepamiętam bo go dawno brałem.
Nie miałem żadnych ubocznych działań po tym leku.
Niektórzy tyją po nim albo śpią ,ale to lekki psychotrop.
W czwartek ide do swojego lekarz i też go poprosze
skorpion :0)