Do Wiktorii
Moderator: moderatorzy
- metales
- bywalec
- Lokalizacja: Ul. Kazimierza Wielkiego, piętro III, jak widac na fotce czubek drzewa szpilkowego
- Kontakt:
Do Wiktorii
...
Ostatnio zmieniony ndz sty 28, 2007 12:19 pm przez metales, łącznie zmieniany 2 razy.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Jednak tym:selatem pisze:tym nie mniej - TO CO WYŻEJ
wyrzucasz ją z wątku, a my tu wszyscy staramy się siebie nawzajem akceptować.selatem pisze:zadaj userowi pytanie gdzieś indziej.
Umówmy się, że o tym będzie decydował autor tematu. Jeśli to Twój temat, wtedy Ty decydujesz, kto ma się tam raczej nie wypowiadać. Czy taka reguła jest ok ?
-
- bywalec
- Guard
- zaufany użytkownik
- Status: bezrobotny
- Kontakt:
Do "izka"
Wypowiadasz się kiedy właściwie post tytułowy już zniknął z forum. Pozostały tylko części w cytatach. Taki post jak ten mój teraz do Ciebie właściwie zakłóca meritum. Tematy myślę są po to, albo raczej autorzy tematów oczekują, że ludzie będą postować w interesujących autorów sprawach - w nawiązaniu do tematu właśnie - A NIE KŁÓCIĆ SIĘ O BYLE CO, ALBO ZAKŁADAĆ JAKBY NOWY WĄTEK Z OSTATNIĄ WYPOWIADAJĄCĄ SIĘ OSOBĄ - JAK TO ROBIŁA WIKTORIA, KŁADĄC W NIEDAWNEJ PRZESZŁOŚCI PARĘ RÓŻNYCH POWAŻNYCH TEMATÓW - prawdopodobnie z nudów i lenistwa - bo pocóż czytać całą wielostronicową dyskusję - jak można dowalić się do postu z dnia dzisiejszego.
Tak więc do Twojej wy-ROZUM-iałości...
Wypowiadasz się kiedy właściwie post tytułowy już zniknął z forum. Pozostały tylko części w cytatach. Taki post jak ten mój teraz do Ciebie właściwie zakłóca meritum. Tematy myślę są po to, albo raczej autorzy tematów oczekują, że ludzie będą postować w interesujących autorów sprawach - w nawiązaniu do tematu właśnie - A NIE KŁÓCIĆ SIĘ O BYLE CO, ALBO ZAKŁADAĆ JAKBY NOWY WĄTEK Z OSTATNIĄ WYPOWIADAJĄCĄ SIĘ OSOBĄ - JAK TO ROBIŁA WIKTORIA, KŁADĄC W NIEDAWNEJ PRZESZŁOŚCI PARĘ RÓŻNYCH POWAŻNYCH TEMATÓW - prawdopodobnie z nudów i lenistwa - bo pocóż czytać całą wielostronicową dyskusję - jak można dowalić się do postu z dnia dzisiejszego.
Tak więc do Twojej wy-ROZUM-iałości...
Guard