wszsytko mnie dziwi???co to jest???

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

wszsytko mnie dziwi???co to jest???

Post autor: thelastSAMURAJ »

dziwia mnei ulice chodniki samochody ludzie telewizja tak jak bym to pierwszy raz widzial mam 26 lat i przecierz to zawsze bylo a mnie to dziwi dziwia mnie ludzie jak ich mijam ze sie swobodnie poruszaja kolo siebie dziwi mnie to a przecierz kiedys sam tak potrafilem nie iwem jak tio opisac jakbym spadl z kosmosu i nie byl czlowiekiem jakbym nie byl stad co mi jesttttt ? czy ktos tak ma? mam magiczne myslenie dziwi mnei na wet muj glos malo co muwie .co mi jest czuje taka niewidzialna bariere miedzy mna a swiatem zewnetrzym czy kltos tak ma nie ma we mnie jeszce energii do zycia ?? czy ktos tez tak ma albo podobnie .odpowiedzcie pliss i jak sobie z tym poradzic u psychiatry bylem i podobno schizofrenia ale sam nie iwiem jak z tym walczyc boje sie wychodzic z domu pozdrawiam was serdecznie.
piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Nie wiem, mi to wygląda na derealizację. Gadałeś o tym z lekarzem? Opowiedz mu o swoich doznaniach, o tym że czujesz się z kosmosu i że wszystko cię dziwi, może to jednak normalne.
'

Post autor: ' »

:arrow:
Ostatnio zmieniony pn wrz 17, 2007 9:58 pm przez ', łącznie zmieniany 1 raz.
'

Post autor: ' »

:arrow:
Ostatnio zmieniony pn wrz 17, 2007 9:58 pm przez ', łącznie zmieniany 1 raz.
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

do Mifredo - James Blunt

Post autor: Chors »

James Blunt ma taką ksywę bo namiętnie jara blanty :( Autentyk.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”