Jazda samochodem.
Moderator: moderatorzy
Jazda samochodem.
Cześć Mam pytanie czy można jeżdzić samochodem jak sie bierze leki od schizofreni.Czy ma to jakiś wpływ na kierowaniem samochodu,.ja biore clopixol depot no i czasami jeżdze samochodem i kilka razy wymusiłęm pierwszeństwo i nie zapaliłem, świateł.CZy ten lek wpływa ujemnie na koncentracje ?CZy macie jakiś lek od logiczniejszego myślenia i od lepszej koncentracjii.Jest jakiś preparat w aptece lub na recepte co by mi psychiatra zlecił? Pozdrawiam odpiszcie
skorpion :0)
Już wszyscy znajomi mi to powiedzieliDorota1 pisze:Karakan, skąd jesteś i gdzie będziesz jeździł. Nie żebym była ciekawa, ale na wszelki wypadek postaram się omijać te rejony.

Jakieś 18 letnie dziewczynki prowadza to co ja nie dam rady ? podjade do Wrocławia w Pazdzierniku i sie zmierzymy

Ludzie przeżywają wzloty i upadki ja przeżywam upadki i pierdolnięcia .
Już niewiem Co zrobić.Jak spytam sie lekarza czy moge jeżdzić samochodem i powiem mu że jeżdzę jak pirat to na pewno mi zabroni wsiadac za kierownicą.Niewiem czy to wina moja czy leku że tak jeżdzę,ale jedno jest pewne nie chce spowodować wypadku ani niechce zaprzestać jeżdzić.Niewiem co mam wybrać czy jedno czy drógie.Miałem na oku fajną furkę no i tego samochodu co mam tesz mi szkoda sprzedawać.Mam mało nadzieje że dostane lek na leprze myślenie może takie są copomogą mi myśleć albo ja już taki jestem niemyślący
Pozdrawiam

skorpion :0)
- tom76
- zaufany użytkownik
Ścigacze
Na codzień jeżdzę ścigaczem marki fiat doblo 46kW diesel 1.9 i co z tego jak na Śląsku przysypało i można grzać maksymalnie 40km/h
żeby nie wylecieć z zakretu

Na firmie jest też opel combo diesel 1.7 słabszy ale z niego jest więcej radości
bo spala 6.5litra na 100km a doblo bierze około 8/100 ropy 

Na firmie jest też opel combo diesel 1.7 słabszy ale z niego jest więcej radości