Klub Byka Giełdowego

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

leonow
bywalec
Kontakt:

Klub Byka Giełdowego

Post autor: leonow »

Witam wszystkich :)

Zastanawiam się kto z Was pogrywa czasem na giełdzie, bo to ostatnio mnie wciągnęło :) jeśli uzbierałoby się tu choćby kilku byznesemów, to moglibyśmy zrobić swój klub w formie takiego oto wątku w tej kategorii firum, na którym to byśmy omawiali interesy i co w trawie piszczy :) w końcu grudzień to miesiąc rajdu Świętego Mikołaja i można nieźle skoczyć :)

Na dobry początek można poinwestować na niby, korzystając z gry giełdowej Oneu albo portfela money.pl

http://www.money.pl/portfel/
http://gra.onet.pl/gra/

Zobaczcie moją stopkę pod postem. Program automatycznie wszystko podlicza. No i będę wdzięczny za komentarze :)
Zobacz w co inwestuje wujek Leon i napisz komentarz :)
ET go home
bywalec

Post autor: ET go home »

bardzo bym chcial sie zgieldowac ale strasznie rzadko bywam na Ziemi...ciagle te podroze miedzyplanetarne...to w pasie Oriona cos trzeba zalatwic...a to w mglawicy Krab czemus sie przypatrzec..Andromeda to paradoksalnie przyslowiowy zajac wiec moze uciec hyc hyc daleko wczern....strasznie mnie to meczy, to utrzymywanie czastkoweko porzadku w mym chaosie a ty jeszcze chcesz zebym zarabial szmal....co to to nie......jednak nasuwa mi sie pewien pomysl na zainwestowanie pieniedzy....mianowicie powinnismy polepszyc konfort podrozy psow na promach...te klatki to skandal...jak sie plynie 14 godzin to co taki pies przezywa...prosze sobie to wyobrazic....jakby tego nie bylo malo ow klatki umieszczone sa w lukach samochodowych nierzadko przy wielkich dmuchawach powietrza...chalas i rumor panuja tam przeogromny.....jeszcze raz...TO JEST SKANDAL.....jak wlasciciej czworonoga bede wdzieczny wszystkim ktorzy zechca zarobic a potem wydac w tym celu 1 000 000 000 euro

pozdrawiam Hal hal
ET go home
bywalec

hmmm....generalnie nie zabieram obcych (lub wlasniepoznanych) ludzi w tak dlugie rejsy...nie znasz statku...nacisniesz co nie trzeba, zaplaczesz sie w przewody i zwarc porobisz a na koncu zostawisz mnie samego z tym calym ambarasem zebym sobie go naprawil...ale mysle nic straconego...nadchodza swieta, czas rodzinnych spotkan..wszystkie loty odwolane...takze jest czas na zwiedzanie rakiety RAKIETA...a rakieta ogromna jest i pomiesci wszystkich podroznych,bedziemy ja poznawac, uczyc sie obslugi, nawigacji i innych dupereli a jak czas nadejdzie to wystartujemy i sie rozbijemy :wink:
leonow
bywalec
Kontakt:

Dziękuję za odpowiedzi związane z tematem
ET go home
bywalec

no tak...mialo byc o gieldzie a my tutaj o lotach kosmicznych gadu gadu...trzeba sie umiec przystosowac jak mawial Darvin do roslinek....co do lotow z dziecmi to uwazam ze jakakolwiek podroz szkodzi , tym bardziej moja rakieta....nie moge wziasc na siebie takiej odpowiedzialnosci...czu waj
leonow
bywalec
Kontakt:

Zapraszam wszystkich na moją stronkę, gdzie zamieściłem mój najnowszy poradnik :) poczytajcie czym są fundusze inwestycyjne i może Wam się to do czegoś przyda :) powodzenie w interesach :)[/url]
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”