Co oznacza gdy kobieta prawi komplementy mężczyźnie ?
Moderator: moderatorzy
- Roland89
- zaufany użytkownik
Co oznacza gdy kobieta prawi komplementy mężczyźnie ?
j.w
no właśnie co to oznacza, czy tylko podtrzymanie na duchu, niecne zamiary, nieszczerość ? Jak to jest ?
Niedawno jakaś kobieta, góra 45 lat powiedziała mi coś miłego dotyczącego mojego wyglądu i patrzyła mi cały czas w oczy .
Dodam, że nigdy jeszcze nie usłyszałem tego od swoich rówieśniczek, a do brzydkich nie należe . O co chodzi ??
Mam 23 lata .
Z góry dziękuje za rozwinięcie i pozdrawiam .
no właśnie co to oznacza, czy tylko podtrzymanie na duchu, niecne zamiary, nieszczerość ? Jak to jest ?
Niedawno jakaś kobieta, góra 45 lat powiedziała mi coś miłego dotyczącego mojego wyglądu i patrzyła mi cały czas w oczy .
Dodam, że nigdy jeszcze nie usłyszałem tego od swoich rówieśniczek, a do brzydkich nie należe . O co chodzi ??
Mam 23 lata .
Z góry dziękuje za rozwinięcie i pozdrawiam .
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
Re: Co oznacza gdy kobieta prawi komplementy mężczyźnie ?
Może miała ochotę na seks?
(A dla rówieśniczek to Ty jesteś raczej za młody!)
(A dla rówieśniczek to Ty jesteś raczej za młody!)
- Roland89
- zaufany użytkownik
bo dla mnie to się liczy czy było to szczere czy powiedziane bym poczuł się tylko lepiej i nieszczere . Nie lubię takiej nieszczerości .
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
To najlepiej zapytaj o to po prostu tą kobietę (lat góra 45)!
(tyle że ochota na seks mogła jej już minąć, bo "kobieta zmienną jest")
(tyle że ochota na seks mogła jej już minąć, bo "kobieta zmienną jest")
- Roland89
- zaufany użytkownik
to by chyba był gol samobójczy, wole strzelać w bramkę przeciwnika, pozdrawiam pa
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Ja często słyszę komplementy od kobiet. Uważam nie ma w tym nic dziwnego. Mężczyzna raz zdobywa, raz jest zdobywany 

Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Takie komplementy zwykle nic nie znaczą. Są elementem zwyczajnej wymiany uprzejmości. Na przykład:
- pani Zosiu, jak pani dzisiaj pięknie wygląda.
- panie Tadziu, pan to ostatnio bardzo zeszczuplał, taki się z pana zrobił przystojniak,
itd.,itp.
- pani Zosiu, jak pani dzisiaj pięknie wygląda.
- panie Tadziu, pan to ostatnio bardzo zeszczuplał, taki się z pana zrobił przystojniak,
itd.,itp.
Jestem kobieta, ale dopiero pare lat temu zrozumialam, ze jak kolezanka chwali twoja fryzure lub torebke to ma ochote z toba pogadac. Nie zawsze chodzi o seks, w wypadku zaczepiania faceta. Chociaz taka dajzala kobieta, ktora Cie nie zna i wypala z jakims komplementem, to moze.
Czasem fajnie jest tak poplotkowac albo pogadac o niczym. Kobiety sa skomplikowane, mezczyzni tez.
Czasem fajnie jest tak poplotkowac albo pogadac o niczym. Kobiety sa skomplikowane, mezczyzni tez.

- Roland89
- zaufany użytkownik
wszystko rozumiem mi nawet nie chodzi o bara bara, choć bym chciał - marzy mi się przytulanko zwykłe i uśmiech, niekoniecznie długi w te jesienne wieczory . a tak wracam ze spacerku zawsze sam, ale też nie chce narzekać jak ten statystyczny Polak, tylko tak sobie tam myśle czasem ehh .
Oznaczać może wiele. Myślę, że trochę popłynęliście jednak z tym seksem, głodnemu chleb na myśli 

Zapraszam do rozmowy na czacie.
- Roland89
- zaufany użytkownik
a może chciała mnie zjeść, nie no żart