Przykro jest mi......
Moderator: moderatorzy
Przykro jest mi......
Ale odchodzę z tego forum,Jest tutaj mało osób zainteresowanych pomocą.Nie wiem jak na długo ale potrzebuje pomocy i zmuszona jestem poszukać jej dzie indziej .Do usłyszenia Wiki
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
USENET
hi wiki, bo, sheena i wszyscy zainteresowani. na stronie http://schizofrenia.evot.org/ w trzecim punkcie od góry znajduje się informacja o liście dyskusyjnej. lista była do tej pory prawie nieużywana, ale stoi do dyspozycji. przypominam: lista najlepiej nadaje się do szybkiego poinformowanie wszystkich członków jakiejś grupy, np. możemy rozsyłać sobie życzenia, lub jakiejś informacje co słychać u wiki, itp. oczywiście kto się zapisze będzie dostawał od razu wszystko co inni napiszą na tą listę, nawet jeśli go to nie interesuje, ale wypisać też się można.
mógłbym też otworzyć dział forum widoczny tylko dla zarejestrowanych, ale nie wiem czy warto.
mógłbym też otworzyć dział forum widoczny tylko dla zarejestrowanych, ale nie wiem czy warto.
zbyszku ale dlaczego mamy się ukrywać za zasłona przeciez ta strona ma służyć nam i rodzinom gdzie występuje problem schizofrenii, a takie rodziny jeśli będą chciały znaleźć pomoc to znajda ją rejestrując sie przecież jeśli im zależy na informacji to znajda ją kazdym sposobem a dzięki temu będzie można uniknąć niechcianych postów których jak zdążyłam zauważyć jest sporo, nie ukrywam że czasem jest nawet przykro z tego powodu...
pozdrawiam
pozdrawiam
Być bohaterem przez minutę, godzinę jest o wiele łatwiej niż znosić trud codzienny w cichym heroizmie...