Przykro jest mi......

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Wiktoria

Przykro jest mi......

Post autor: Wiktoria »

Ale odchodzę z tego forum,Jest tutaj mało osób zainteresowanych pomocą.Nie wiem jak na długo ale potrzebuje pomocy i zmuszona jestem poszukać jej dzie indziej .Do usłyszenia Wiki
bo
zarejestrowany użytkownik

Post autor: bo »

Wiki, a gdzie idziesz?  Trzymaj sie i...    zagladaj chociaz czasami do nas.
Do uslyszenia...    wkrotce?
Pozdrawiam serdecznie  :)
bo

Post autor: bo »

Zbyszku, mam niesmiala propozycje...  Moze moglbys utworzyc Usergroup, taka po prostu dla zarejestrowanych.  Moze Wiki zostanie a nam wszystkim bedzie latwiej rozmawiac majac swiadomosc, ze nie caly swiat nas podsluchuje...
Co Ty na to?
sheena
bywalec

Post autor: sheena »

Eh po co czynic zadosc schizom w stylu 'caly swiat nas podsluchuje' ?
I may be schizophrenic, but at least I have each other
Gość

Post autor: Gość »

Jak zwykle sheena jest pusta, głupia i zarozumiała.Współczuje Tobie.Czy Ty naprawde nic innego nie portafisz jak dokuczac?
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

USENET

Post autor: zbyszek »

hi wiki, bo, sheena i wszyscy zainteresowani. na stronie http://schizofrenia.evot.org/ w trzecim punkcie od góry znajduje się informacja o liście dyskusyjnej. lista była do tej pory prawie nieużywana, ale stoi do dyspozycji. przypominam: lista najlepiej nadaje się do szybkiego poinformowanie wszystkich członków jakiejś grupy, np. możemy rozsyłać sobie życzenia, lub jakiejś informacje co słychać u wiki, itp. oczywiście kto się zapisze będzie dostawał od razu wszystko co inni napiszą na tą listę, nawet jeśli go to nie interesuje, ale wypisać też się można.

mógłbym też otworzyć dział forum widoczny tylko dla zarejestrowanych, ale nie wiem czy warto.
Awatar użytkownika
nadine
Kontakt:

Post autor: nadine »

zbyszku ale dlaczego mamy się ukrywać za zasłona przeciez ta strona ma służyć nam i rodzinom gdzie występuje problem schizofrenii, a takie rodziny jeśli będą chciały znaleźć pomoc to znajda ją rejestrując sie przecież jeśli im zależy na informacji to znajda ją kazdym sposobem a dzięki temu będzie można uniknąć niechcianych postów których jak zdążyłam zauważyć jest sporo, nie ukrywam że czasem jest nawet przykro z tego powodu...
pozdrawiam
Być bohaterem przez minutę, godzinę jest o wiele łatwiej niż znosić trud codzienny w cichym heroizmie...
Wiktoria

Post autor: Wiktoria »

Nie ujmując nic Tobie nadine.Co Ty możesz powiedzieć o schizofrenii? Pozdrawiam
Awatar użytkownika
nadine
Kontakt:

Post autor: nadine »

moge powiedziec tyle że choruję na nią od 3 lat i nie powiem że jestem z tego powodu szczęśliwa i myślę że wiem bardzo dużo...
pozdrowionka
Być bohaterem przez minutę, godzinę jest o wiele łatwiej niż znosić trud codzienny w cichym heroizmie...
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

hi nadine, witaj na forum
nadine pisze:zbyszku ale dlaczego mamy się ukrywać za zasłona
przecież nikt się nie ukrywa
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”