I jak tu się nie nudzić?
Moderator: moderatorzy
I jak tu się nie nudzić?
Nuda to choroba XXI wieku. Nuda jest najstraszliwszą plagą naszych czasów.
Nuda? nie wiem czy jest zaraźliwa, ale na pewno jest śmiertelna. Myślicie że moge dostać rente za nude, która uniemozliwia mi normalne funkcjonowanie?
Przeciwko nudzie nawet bogowie walczyli daremnie, a jak ja mam sobie poradzić?
Otacza nas wszech ogarniająca nuda, wszysto jest nudą.
Włączam Tv nuda: "pan mi przerywa", "ja panu nie przeszkadałem","bożenka z klanu wychodzi za mąz, żeni się, rozwodzi", nawet "big bang theory" czy "breaking bad" nudzą - kręcą na siłe kolejne sezony.
włączam radio: rihanna śpiewa o czmyś co mnie nudzi "łykaniu, ssaniu, pieprzeniu, lizaniu"
teatr i opera: nie odwiedzam, bo to najstraszniejsza nuda -sama pseudointelektualna papka, ktorej tak naprawde nikt nie rozumie.
Polityka: nuda i powtarzalność, oby dotrwac do następnych wyborów i znowu dopchać się do koryta.
Książki: sama odtwórcza nuda, ta sama treść bez sensu nudzi, nikt nie pisze nic nowego, tylko powielają schematy.
Pogoda: lato 40 stopni nie da się wyjsć z domu, nigdzie nie pojade bo biuro turystyczne oglosilo upadlosc, nuda
zima jesien i wisona to jeszcze wieksza nuda.
szkoła i nauka: to dopiero nuda, tylko przedluzaja o rok podstawówke skracaja LO, obcinaj program z matematyki - nudy stosowowanej,
chcą wy... historie - nudy teoretycznej.
i tak dalej.
I jak tu się nie nudzić?
Nuda? nie wiem czy jest zaraźliwa, ale na pewno jest śmiertelna. Myślicie że moge dostać rente za nude, która uniemozliwia mi normalne funkcjonowanie?
Przeciwko nudzie nawet bogowie walczyli daremnie, a jak ja mam sobie poradzić?
Otacza nas wszech ogarniająca nuda, wszysto jest nudą.
Włączam Tv nuda: "pan mi przerywa", "ja panu nie przeszkadałem","bożenka z klanu wychodzi za mąz, żeni się, rozwodzi", nawet "big bang theory" czy "breaking bad" nudzą - kręcą na siłe kolejne sezony.
włączam radio: rihanna śpiewa o czmyś co mnie nudzi "łykaniu, ssaniu, pieprzeniu, lizaniu"
teatr i opera: nie odwiedzam, bo to najstraszniejsza nuda -sama pseudointelektualna papka, ktorej tak naprawde nikt nie rozumie.
Polityka: nuda i powtarzalność, oby dotrwac do następnych wyborów i znowu dopchać się do koryta.
Książki: sama odtwórcza nuda, ta sama treść bez sensu nudzi, nikt nie pisze nic nowego, tylko powielają schematy.
Pogoda: lato 40 stopni nie da się wyjsć z domu, nigdzie nie pojade bo biuro turystyczne oglosilo upadlosc, nuda
zima jesien i wisona to jeszcze wieksza nuda.
szkoła i nauka: to dopiero nuda, tylko przedluzaja o rok podstawówke skracaja LO, obcinaj program z matematyki - nudy stosowowanej,
chcą wy... historie - nudy teoretycznej.
i tak dalej.
I jak tu się nie nudzić?
"Dzik Dzik jest dziki, dzik jest zły, dzik ma bardzo ostre kły. Kto spotyka w lesie dzika, ten na drzewo szybko zmyka."
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: I jak tu się nie nudzić?
idz na koncert
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
bywałem na koncertach studiując(które skończyłem nie kończąc, bo były nudne)
ale koncerty to jest nuda niepodważalna.
ale koncerty to jest nuda niepodważalna.
"Dzik Dzik jest dziki, dzik jest zły, dzik ma bardzo ostre kły. Kto spotyka w lesie dzika, ten na drzewo szybko zmyka."
-
- zbanowany
- Kontakt:
PlayStation und Xbox and PC to też nuda jak i TVP und TVN and POLSAT razem wzięte! By się nie nudzić to dzieci se napłodźcie!
Zapraszamy wszystkich na nasz czat!
http://www.pieknyumysl.com
Z nami nie przegrasz! Z nami zawsze wygrasz!
http://www.pieknyumysl.com
Z nami nie przegrasz! Z nami zawsze wygrasz!
Bo życie tak w ogóle jest nudne.
Pozdrawiam
eN
Pozdrawiam
eN
"marność nad marnościami i wszystko marność"
Spróbuj wrócić do poprzednich zainteresowań, które cię kręciły. Rób to stopniowo, powoli.
Spróbuj wrócić do poprzednich zainteresowań, które cię kręciły. Rób to stopniowo, powoli.
Tyle to sam wyczytałem w "poradniku wszystkowiedzącym" - 101 porad na każdą okazję.Niemiłosiernie, fenomenalnie się wynudziłem przy tej lekturze.
ale nie zwracaj na mnie uwagi, ja sobie tylko nudzę o nudzie.
ale nie zwracaj na mnie uwagi, ja sobie tylko nudzę o nudzie.
To może poznaj kogoś, przyjaciel lub kobieta to sposób na nudę.
We dwoje zawsze raźniej
We dwoje zawsze raźniej

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
To nihilista, on nie chce niczego zmieniać, tylko zanudzać nas swoją nudą.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Uważam, że nuda to bardzo pożyteczny stan umysłu. Z nudów można wymyślić naprawdę ciekawe rzeczy. Udanej nudy! 
Pozdrawiam.m.

Pozdrawiam.m.
kurcze już nawet nudzenie nudzi i jeszcze ludzie są tacy cukierkowaci, że zbiera na nudności.
Ludzie to nuda 'zazwyczaj' pospolita.co robią ludzie? najcześciej prowadzą te
głupie, nudne "rozmowy"/"bełkot, którym ludzie porozumiewają się między sobą": "o pogodzie", "o tym co jedli", nuda. a najgłupsze i najnudniejsze są znajomki i znajomkowie, bo ich się zna i trzeba prowadzic te "rozmowy" z nimi po raz eNty. do znudzenia. no bo co można jeszcze robić?
ide se narazie, bo to forum już mi się nudzi.
nie odpisujcie, bo będę pisał kolejne nudne wpisy.
Ludzie to nuda 'zazwyczaj' pospolita.co robią ludzie? najcześciej prowadzą te
głupie, nudne "rozmowy"/"bełkot, którym ludzie porozumiewają się między sobą": "o pogodzie", "o tym co jedli", nuda. a najgłupsze i najnudniejsze są znajomki i znajomkowie, bo ich się zna i trzeba prowadzic te "rozmowy" z nimi po raz eNty. do znudzenia. no bo co można jeszcze robić?
nuda to ciężkie schorzenie, które jest wyparte z "ogólnej, spolecznej świadomości" przez radziecki wywiad(Z'us) i Wielkie koncerny,które powodują to poważne zaburzenie. Ale nikt nie wie, że jest chory.A oni nie muszą wypłacać odszkdowań.eN_ pisze:To nihilista, on nie chce niczego zmieniać, tylko zanudzać nas swoją nudą.
nie zaobserwowałem, żeby nuda była twórcza. raz na video czacie 'wp', na który wbiłem z nudy.. zdałem dwa nudne pytania "Agentwoi Bolkowi", ale to było tak nudne, jak stanie bez numerka w kolejce do lekarza, a jego odpowiedzi były nudne jak flaki.moi pisze:Uważam, że nuda to bardzo pożyteczny stan umysłu. Z nudów można wymyślić naprawdę ciekawe rzeczy. Udanej nudy!
ide se narazie, bo to forum już mi się nudzi.
nie odpisujcie, bo będę pisał kolejne nudne wpisy.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Zaraziłeś mnie swoją nudą.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Wychodzi ze najlepsza rozrywka jest wlasne cierpienie - nuda nagle znika i tylko nikt tego nie chce.
Kupujesz rzeczy których nie potrzebujesz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Mój poprzedni epizod nudy skończył się tym że wpadłem w wir fantazji i w konsekwencji popadłem w psychozę.
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Nuda wynika ze zbytniego napięcia psychicznego, z galopującego umysłu, który non stop szuka kolejnych bodźców...
A więc - przetańmy myśleć i kontrolować wszystko.
A więc - przetańmy myśleć i kontrolować wszystko.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
Trzeba poszukac punktu odniesienia.

Psychologia jest nauka o Duszy.
A gdzie tutaj Duch, ktory sie unosil nad wodami ?
A gdzie tutaj Duch, ktory sie unosil nad wodami ?

-
- zbanowany
Wielki Brat Patrzy.