Już wkrótce będziemy wszyscy sobą !

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Obecnie słuchaniem muzyki, chatowaniem i spacerami po lesie, od poniedziałku zacznę przypominać sobie pierwszzą klasę liceum, we wrześniu chcę wrócić do szkoły, ale niebardzo mi się chce. Poszukam jeszcze jakiejś roboty.
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Gabber24 »

Nie wiem czy płakać czy się śmiać czytając te Wasze posty!!!

Musicie zrozumieć że to wszysko to wymysły ludzie nie mogą sobie poradzić z doleceniem na marsa bo zajmuje to Tysiące lat a Wy o jakimś Orionie i jeszcze tej 4 czy 5 jakieś fazie ludzie zastanówcie się czy to jest wymysł waszej wyobraźni a w szczegulności działania "dopaminy" czy realia????
Nikt z naukowców nawet nie słyszał o czymś takim
Wizja przyszłego świata jest prostrza i bardziej przyswajalna że nie bedziemy żyli na jednej palnecie tylko (może) na kilku:-)

A co do nauki Choris to zachęcam Cię jakbyś czegoś potrzebował to pisz mi priwate mam wielki zbiur materiałów:-) jestem pedagogiem(przyszłym:-))

Reszte pozdrawiam i zycze miłych przemyśleń zejdzcie na ziemie proszę tu jest naprawde pięknie:-)
Mestre Zumbi
zaufany użytkownik

Post autor: Mestre Zumbi »

Gabber24 pisze:Reszte pozdrawiam i zycze miłych przemyśleń zejdzcie na ziemie proszę tu jest naprawde pięknie:-)
Tobie też polecam bliższy kontakt z rzeczywistością, zwłaszcza w wymiarze ortograficznym... Oraz kapkę więcej wyobraźni, bo kompletnie nie rozumiem, co mają możliwości technologiczne Ziemian do poziomu mieszkańców Oriona, Plejad czy choćby Jowisza. Żeby zagadnienie lepiej zobrazować, posłużę prostym przykładem: chłop furmanką z Krakowa do Warszawy będzie się telepał cały dzionek, biznesmen awionetką pół godziny, a internauta wirtualnie dotrze tam w kilkadziesiąt milisekund. Zatem naprawdę nie warto napędu konnego uznawać za wszechobowiązujący.
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Gabber24 »

Mestre Zumbi pisze:
Gabber24 pisze:Reszte pozdrawiam i zycze miłych przemyśleń zejdzcie na ziemie proszę tu jest naprawde pięknie:-)
Tobie też polecam bliższy kontakt z rzeczywistością, zwłaszcza w wymiarze ortograficznym... Oraz kapkę więcej wyobraźni, bo kompletnie nie rozumiem, co mają możliwości technologiczne Ziemian do poziomu mieszkańców Oriona, Plejad czy choćby Jowisza. Żeby zagadnienie lepiej zobrazować, posłużę prostym przykładem: chłop furmanką z Krakowa do Warszawy będzie się telepał cały dzionek, biznesmen awionetką pół godziny, a internauta wirtualnie dotrze tam w kilkadziesiąt milisekund. Zatem naprawdę nie warto napędu konnego uznawać za wszechobowiązujący.
wielkie dzięki "Mestre Zumbi"
dzięki że mi przypominasz o moim ziemskim ...............
Awatar użytkownika
Morpheous
zarejestrowany użytkownik

Naprawde dziwne przezycie

Post autor: Morpheous »

madzia.7 pisze:Jak byłam w psychozie, byłam w szpitalu i oglądałam telewizję...
Dziwne wiecie co wtedy w telewizji widziałam...
Coś na obraz Końca Świata- Były wiadomości przekazywane na bierząco jak ludzie umierali na ulicy.. Poprostu łapali się za serce i umierali bez większego powodu...
Dziwne to mi się wydaje do dzisiaj...
Mam wrażenie jak bym widziała coś co ma się w przyszłosci zdarzyć..
Mój umysł był jakoś rozmazany w czasie. Nie znajdowałam sie jakby w obecnym czasie, Tylko byłam rozmyta..
Mieliście coś takiego?
mialem identyczne przezycie, wlasnie tak sie zaczela moja choroba.
Na szczescie wszystko przemija
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”