Już wkrótce będziemy wszyscy sobą !
Moderator: moderatorzy
- Gabber24
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Nie wiem czy płakać czy się śmiać czytając te Wasze posty!!!
Musicie zrozumieć że to wszysko to wymysły ludzie nie mogą sobie poradzić z doleceniem na marsa bo zajmuje to Tysiące lat a Wy o jakimś Orionie i jeszcze tej 4 czy 5 jakieś fazie ludzie zastanówcie się czy to jest wymysł waszej wyobraźni a w szczegulności działania "dopaminy" czy realia????
Nikt z naukowców nawet nie słyszał o czymś takim
Wizja przyszłego świata jest prostrza i bardziej przyswajalna że nie bedziemy żyli na jednej palnecie tylko (może) na kilku:-)
A co do nauki Choris to zachęcam Cię jakbyś czegoś potrzebował to pisz mi priwate mam wielki zbiur materiałów:-) jestem pedagogiem(przyszłym:-))
Reszte pozdrawiam i zycze miłych przemyśleń zejdzcie na ziemie proszę tu jest naprawde pięknie:-)
Musicie zrozumieć że to wszysko to wymysły ludzie nie mogą sobie poradzić z doleceniem na marsa bo zajmuje to Tysiące lat a Wy o jakimś Orionie i jeszcze tej 4 czy 5 jakieś fazie ludzie zastanówcie się czy to jest wymysł waszej wyobraźni a w szczegulności działania "dopaminy" czy realia????
Nikt z naukowców nawet nie słyszał o czymś takim
Wizja przyszłego świata jest prostrza i bardziej przyswajalna że nie bedziemy żyli na jednej palnecie tylko (może) na kilku:-)
A co do nauki Choris to zachęcam Cię jakbyś czegoś potrzebował to pisz mi priwate mam wielki zbiur materiałów:-) jestem pedagogiem(przyszłym:-))
Reszte pozdrawiam i zycze miłych przemyśleń zejdzcie na ziemie proszę tu jest naprawde pięknie:-)
-
- zaufany użytkownik
Tobie też polecam bliższy kontakt z rzeczywistością, zwłaszcza w wymiarze ortograficznym... Oraz kapkę więcej wyobraźni, bo kompletnie nie rozumiem, co mają możliwości technologiczne Ziemian do poziomu mieszkańców Oriona, Plejad czy choćby Jowisza. Żeby zagadnienie lepiej zobrazować, posłużę prostym przykładem: chłop furmanką z Krakowa do Warszawy będzie się telepał cały dzionek, biznesmen awionetką pół godziny, a internauta wirtualnie dotrze tam w kilkadziesiąt milisekund. Zatem naprawdę nie warto napędu konnego uznawać za wszechobowiązujący.Gabber24 pisze:Reszte pozdrawiam i zycze miłych przemyśleń zejdzcie na ziemie proszę tu jest naprawde pięknie:-)
- Gabber24
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
wielkie dzięki "Mestre Zumbi"Mestre Zumbi pisze:Tobie też polecam bliższy kontakt z rzeczywistością, zwłaszcza w wymiarze ortograficznym... Oraz kapkę więcej wyobraźni, bo kompletnie nie rozumiem, co mają możliwości technologiczne Ziemian do poziomu mieszkańców Oriona, Plejad czy choćby Jowisza. Żeby zagadnienie lepiej zobrazować, posłużę prostym przykładem: chłop furmanką z Krakowa do Warszawy będzie się telepał cały dzionek, biznesmen awionetką pół godziny, a internauta wirtualnie dotrze tam w kilkadziesiąt milisekund. Zatem naprawdę nie warto napędu konnego uznawać za wszechobowiązujący.Gabber24 pisze:Reszte pozdrawiam i zycze miłych przemyśleń zejdzcie na ziemie proszę tu jest naprawde pięknie:-)
dzięki że mi przypominasz o moim ziemskim ...............
Naprawde dziwne przezycie
mialem identyczne przezycie, wlasnie tak sie zaczela moja choroba.madzia.7 pisze:Jak byłam w psychozie, byłam w szpitalu i oglądałam telewizję...
Dziwne wiecie co wtedy w telewizji widziałam...
Coś na obraz Końca Świata- Były wiadomości przekazywane na bierząco jak ludzie umierali na ulicy.. Poprostu łapali się za serce i umierali bez większego powodu...
Dziwne to mi się wydaje do dzisiaj...
Mam wrażenie jak bym widziała coś co ma się w przyszłosci zdarzyć..
Mój umysł był jakoś rozmazany w czasie. Nie znajdowałam sie jakby w obecnym czasie, Tylko byłam rozmyta..
Mieliście coś takiego?
Na szczescie wszystko przemija