WITAMY W PIEKLE
Moderator: moderatorzy
WITAMY W PIEKLE
Jestem Już W Zasadzie na dobrej drodze do tego żeby sobie zapewnic bezpieczna przyszłość , Jednak mam okrutny paraliż jestem psychiczny boje sie ludzi , boje sie że szatan ich opęta i zaatakują mnie tylko komputer mi został ....
TAK WIĘC WITAM PANSTWA BARDZO SERDECZNIE
WITAM W PIEKLE
TAK WIĘC WITAM PANSTWA BARDZO SERDECZNIE
WITAM W PIEKLE
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Re: WITAMY W PIEKLE
Rzeczywiście to zakrawa na zbyt dużą kpinę, żeby brzmiało prawdziwe, więc nie zdziw się, gdy Twoje wypowiedzi są różnie odbierane. Karakan witaj na naszym forum. i napisz coś od siebie oprócz kpin.Karakan pisze:Jednak mam okrutny paraliż jestem psychiczny boje sie ludzi , boje sie że szatan ich opęta i zaatakują mnie tylko komputer mi został ....
Re: ?
A co boisz sie prawdy ? moze to glupio brzmi ale to jest szczera prawda. Schizofrenia pochodzi od szatana to nie są żadne zaburzenia psychiczne , rozwiazan powinno sie szukać u egzorcystów czy bioenergoteraperów , mi niestety pieniadze przepadły poniewaz czesciowo nie nadaje sie do leczenie i musze znosic trudy dla Boga i dla siebie ...Yeshe pisze:Karakan ty Poważnie?

http://www.egzorcysta.pl/choroby.html
a lekarze swoje prześwietlenia i psychotropy moga sobie w dupe wsadzić

Ludzie przeżywają wzloty i upadki ja przeżywam upadki i pierdolnięcia .
Tylko *słowo niedozwolone* msuze chodzić do lekarza bo mi policja wjedzie na mieszkanie że nie wywiązuje sie z obowiązków dla Panstwa
a ja pytam gdzie *słowo niedozwolone* panstwo było jak byłem dręczony i wykorzystywany przez innych przez moja chorobe w dupie to mam , nie ogarniam po czesci co sie dzieje dookoła ale jestem w stanie funkcjonować .
Nadejdzie taki dzien że Szatan zostanie rozliczony z wszystkiego ...
http://www.psychiatria.info.pl/pokaz_ka ... 60df1193f1
Wszystko co jest tu opisane dotyczy mnie wszystko
nawet posądzone mnie o narkotyki ..
ehhh ...

Nadejdzie taki dzien że Szatan zostanie rozliczony z wszystkiego ...
http://www.psychiatria.info.pl/pokaz_ka ... 60df1193f1
Wszystko co jest tu opisane dotyczy mnie wszystko

ehhh ...
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ja jestem szatanem. Mam na imię Samael. :twisted: http://pl.wikipedia.org/wiki/Samael_%28 ... _demona%29Aleera?Tunrida? pisze:witaj karakan ja jestem diablem ale nie boj sie mnie nic ci nie zrobie! diabły nie moga opetać
- Gabber24
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
"Karakan"Karakan pisze:TAK WIĘC WITAM PANSTWA BARDZO SERDECZNIE
WITAM W PIEKLE
Czy Ty odczóasz proagnienie ? chce Ci się jeść pić??
Czy szatan odczóa wogóle takie potrzeby???????
Zastanów się pozdrawiam

szatan jest wszedzie jest złą energią po mojemu , ale jego demony i duchy odczuwają taką potrzebe w tym celu wnikają w ciało ludzkie i czerpią z niego energie albo piją alkohol , biora narkotyki i tak dalej ... szatan tylko dyktuje co maja robić ... po za tym jestem myśli że do pięciu lat wróce do siebie , naprawde fajnie jest być sobą , jednak w tym momencie jednak nie da rady jeszczeGabber24 pisze:"Karakan"Karakan pisze:TAK WIĘC WITAM PANSTWA BARDZO SERDECZNIE
WITAM W PIEKLE
Czy Ty odczóasz proagnienie ? chce Ci się jeść pić??
Czy szatan odczóa wogóle takie potrzeby???????
Zastanów się pozdrawiam
- Gabber24
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
[/quote]szatan jest wszedzie jest złą energią po mojemu , ale jego demony i duchy odczuwają taką potrzebe w tym celu wnikają w ciało ludzkie i czerpią z niego energie albo piją alkohol , biora narkotyki i tak dalej ... szatan tylko dyktuje co maja robić ... po za tym jestem myśli że do pięciu lat wróce do siebie , naprawde fajnie jest być sobą , jednak w tym momencie jednak nie da rady jeszcze[/quote]
zgadzam się z Tobą Karakan a czy nie warto by było już zacząć z Tym coś robić??????
Pozdro
zgadzam się z Tobą Karakan a czy nie warto by było już zacząć z Tym coś robić??????
Pozdro
szatan jest wszedzie jest złą energią po mojemu , ale jego demony i duchy odczuwają taką potrzebe w tym celu wnikają w ciało ludzkie i czerpią z niego energie albo piją alkohol , biora narkotyki i tak dalej ... szatan tylko dyktuje co maja robić ... po za tym jestem myśli że do pięciu lat wróce do siebie , naprawde fajnie jest być sobą , jednak w tym momencie jednak nie da rady jeszcze[/quote]Gabber24 pisze:
Pozdro[/quote]
Rodzina wię że ze mna jest nie tak , musze tylko pare spraw przez 6 miesiecy dla matki załatwić i ide coś z tym zrobić , teraz nie ma sensu za bardzo mam głowe zaprzątnięta , wytrzymam , obiecałem sobie ze sie nie zabije ...bedzie dobrze .
- Gabber24
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Karakan!!!
Przystopuj troche nie pozwul by sprawy przyziemne były wyżej od duchowego spokoju nie potrzeba tak pedzić nie ma sęsu obejrzy się na ulicach wszyscy pedzą gdzieś ja tam nie rozumiem takiego pośpiechu bo mamy jedno zycie a nie 7 jak koty:-) wiec czy watro czekać aż 6 miesięcy?????????????
wszyscy Ci dobrze życzą zobacz masz oparcie w internautach a to dużo!!!!!
większość Cię nie zna osobiście a chce dla Ciebie jak najlepiej
skożystaj z rad!!!!
Pozdrawiam
Przystopuj troche nie pozwul by sprawy przyziemne były wyżej od duchowego spokoju nie potrzeba tak pedzić nie ma sęsu obejrzy się na ulicach wszyscy pedzą gdzieś ja tam nie rozumiem takiego pośpiechu bo mamy jedno zycie a nie 7 jak koty:-) wiec czy watro czekać aż 6 miesięcy?????????????
skożystaj z rad!!!!
Pozdrawiam

Ale ja nie pedze nigdzie , ja własnie inny jestem , duchowy spokoj u mnie dominuje , no nie wiem czy życie jest jedno jakby było jedno to bym tak tego wszystkiego nie zaniedbywałGabber24 pisze:Karakan!!!
skożystaj z rad!!!!
Pozdrawiam