Niezły ze mnie JOHNY BRAVO !!! Słuchajcie !!!

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Karakan
nadużywający
nadużywający

Niezły ze mnie JOHNY BRAVO !!! Słuchajcie !!!

Post autor: Karakan »

od 4 do 19 roku zycia ( czyli teraz ) jestem chory psychicznie omamy wizje , strach paniczny telepanie nerwica itp.. i dopiero teraz ide do psychiatry :lol: ciekawe co zdiagnozuje sam jestem ciekawy co z punktu widzenia medycyny mam sie okaze :wink: pozniej tu napisze

elo elo schizofremicy :twisted:
Alucard

Post autor: Alucard »

Elo,Elo napisz koniecznie ziom,zobaczymy co ci powie.Ja choruje pięć lat ale przytobie to pikuś,mianuje cię do statusu weterana :lol: :twisted:
Awatar użytkownika
randy
bywalec

Post autor: randy »

Schizofrenia rozwija sie z tego co czytalem w wieku ok 16 lat i na poczatku jest fajnie bo realistyczne marzenia, adopiero pozniej rozczarowanie rzeczywistoscia.Do 15 roku zycia na pewno nie miales schizofrenii.That's for sure
Karakan
nadużywający
nadużywający

randy pisze:Schizofrenia rozwija sie z tego co czytalem w wieku ok 16 lat i na poczatku jest fajnie bo realistyczne marzenia, adopiero pozniej rozczarowanie rzeczywistoscia.Do 15 roku zycia na pewno nie miales schizofrenii.That's for sure
Rzeczywiscie od 16 lat , ale wczesniej tez miałe jazdy no ale nie takie jak w wieku 16 lat :?
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Witaj Karakan, czy się mylę w przekonaniu, że ktoś, kto rzeczywiście zetknął się z tą chorobą nie napisze "schizofreMicy" ?
Karakan, dlaczego odwiedzasz to forum ? czy czegoś Ci potrzeba ?
Kakaran

Post autor: Kakaran »

zbyszek pisze:Witaj Karakan, czy się mylę w przekonaniu, że ktoś, kto rzeczywiście zetknął się z tą chorobą nie napisze "schizofreMicy" ?
Jestem trollem, potrzebuje uwagi. Lubię czytać posty w swoich prowokujących tematch :twisted:
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

podszywasz się Gościu.
Karakan
nadużywający
nadużywający

zbyszek pisze:Witaj Karakan, czy się mylę w przekonaniu, że ktoś, kto rzeczywiście zetknął się z tą chorobą nie napisze "schizofreMicy" ?
Matka mnie w błąd wprowadziła , wiedziałem że pisze sie Schizofrenia , nie trzeba mi niczego jakos sobie radze po prostu lubie gadać z ludzmi co mają te same problemy co ja czy to złe ?
Ludzie przeżywają wzloty i upadki ja przeżywam upadki i pierdolnięcia .
mr.kupos

Post autor: mr.kupos »

Karakan pisze:
Matka mnie w błąd wprowadziła , wiedziałem że pisze sie Schizofrenia , nie trzeba mi niczego jakos sobie radze po prostu lubie gadać z ludzmi co mają te same problemy co ja czy to złe ?
1.Jaraj mniej trawy
2.Znajdź sobie panienkę
3.Walnij się w łeb
4.Może zmądrzejesz
Karakan
nadużywający
nadużywający

mr.kupos pisze:
Karakan pisze:
1.Jaraj mniej trawy
2.Znajdź sobie panienkę
3.Walnij się w łeb
4.Może zmądrzejesz

1- już nie jaram trawy
2- nie ma szans żebym panienke sobie znalazł za duze dziury po za tym Schizofrenia nie pozwoli
3- a co to da ? może Ty praktykujesz takie metody , niestety nie skorzystam
4- nie ma ludzi mądrych są tylko bardziej i mniej chorzy

Chcesz dalej dyskutować ?
mr.kupos

Post autor: mr.kupos »

Karakan pisze: 1- już nie jaram trawy
Widać to co wypaliłeś wystarczyło. Życzę zdrowia
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Sorry, lecz nawet jeśli Karakan zakpił sobie nieraz z innych, lub z samej choroby to nie zezwala nam na pokpiwający stosunek do niego.
Karakan
nadużywający
nadużywający

zbyszek pisze:Sorry, lecz nawet jeśli Karakan zakpił sobie nieraz z innych, lub z samej choroby to nie zezwala nam na pokpiwający stosunek do niego.
Dzięki Zbyszek za wstawienie się , jeżeli zakpiłem z innych to nieświadomie ... pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”