elo elo schizofremicy :twisted:
Moderator: moderatorzy
Rzeczywiscie od 16 lat , ale wczesniej tez miałe jazdy no ale nie takie jak w wieku 16 latrandy pisze:Schizofrenia rozwija sie z tego co czytalem w wieku ok 16 lat i na poczatku jest fajnie bo realistyczne marzenia, adopiero pozniej rozczarowanie rzeczywistoscia.Do 15 roku zycia na pewno nie miales schizofrenii.That's for sure
Matka mnie w błąd wprowadziła , wiedziałem że pisze sie Schizofrenia , nie trzeba mi niczego jakos sobie radze po prostu lubie gadać z ludzmi co mają te same problemy co ja czy to złe ?zbyszek pisze:Witaj Karakan, czy się mylę w przekonaniu, że ktoś, kto rzeczywiście zetknął się z tą chorobą nie napisze "schizofreMicy" ?
Karakan, dlaczego odwiedzasz to forum ? czy czegoś Ci potrzeba ?
mr.kupos pisze:1.Jaraj mniej trawyKarakan pisze:
Matka mnie w błąd wprowadziła , wiedziałem że pisze sie Schizofrenia , nie trzeba mi niczego jakos sobie radze po prostu lubie gadać z ludzmi co mają te same problemy co ja czy to złe ?
2.Znajdź sobie panienkę
3.Walnij się w łeb
4.Może zmądrzejesz
Dzięki Zbyszek za wstawienie się , jeżeli zakpiłem z innych to nieświadomie ... pozdrawiamzbyszek pisze:Sorry, lecz nawet jeśli Karakan zakpił sobie nieraz z innych, lub z samej choroby to nie zezwala nam na pokpiwający stosunek do niego.