A co ze snami?

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
madzia.7
zaufany użytkownik

A co ze snami?

Post autor: madzia.7 »

Czy Wasze sny są też tak pokręcone... Dzień pokręcony, noc pokręcona.. Kiedy od tego wszytskigo odpocząć ..
Dzisiaj przez calą noc sniły mi się dziwne rzeczy i koszmary... W konsekwencji wstałam z łóżka z potwornym bólem głowy....
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

Moje sny są zawsze przerywane. Śpie niespokojnie i budzę się co 2 godziny ale muszę przyznać że nie mam samych koszmarów. Równie śnią mi sie przyjemne rzeczy z tym że zawsze kiedy jest błogo to sie budzę - nie wiadomo dlaczego.
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Ja od kiedy się leczę to rzadko pamiętam sny. Często ostatnio śnią mi się jakieś wojny, dziś np. oblężenie i spalenie grodu :( ale koszmarów nie miewam, śpię też bez przerw chociaż nie zawsze się wysypiam, senny w ciągu dnia jestem, ale to pewnie przez leki.
ET go home
bywalec

Post autor: ET go home »

ja mam fajne sny, cociaz nic nie pamietam to ich "smak" ktory pozostaje przez reszte dnia jest uspokajajacy.....yo
aa
zaufany użytkownik

Post autor: aa »

Ja nie pamiętam snów,jeżeli już to koszmary,czasem jak się obudzę w trakcie to wiem że coś mi się śniło,ale rano znowu nie pamietam.I chyba nigdy nie tracę świadomości,nawet kiedy śpię to nie tracę czujności
Karakan
nadużywający
nadużywający

Post autor: Karakan »

Dzisiaj nie mogłem usnac usnałem 5 minut i widziałem trumne a w niej brata , ciężki sen , i oczywiscie rano zmaltretowany :cry:
Ludzie przeżywają wzloty i upadki ja przeżywam upadki i pierdolnięcia .
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”