Dla odmiany... najprzyjemniejsze sny?:)
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
- Kontakt:
Dla odmiany... najprzyjemniejsze sny?:)
Coś dla rozluźnienia po koszmarach:) Jakie są/były Wasze najfajniejsze, najpiękniejsze sny; które najchętniej byście powtórzyli a może na zawsze w nich zostali?
Ja np bardzo lubię, gdy śnią mi się ośnieżone góry i piękne krajobrazy, czasem śni mi się zachód słońca nad morzem i niebo jest takie kolorowe, zupełnie inne niż w rzeczywistości. Budzę się wtedy taka zrelaksowana:D. Szkoda, że niezbyt często ostatnio mam okazję to wszystko zobaczyć, gdy śpię:(
Ja np bardzo lubię, gdy śnią mi się ośnieżone góry i piękne krajobrazy, czasem śni mi się zachód słońca nad morzem i niebo jest takie kolorowe, zupełnie inne niż w rzeczywistości. Budzę się wtedy taka zrelaksowana:D. Szkoda, że niezbyt często ostatnio mam okazję to wszystko zobaczyć, gdy śpię:(
Re: Dla odmiany... najprzyjemniejsze sny?:)
Miałam kiedyś taki czas, kiedy śniło mi się że szukam; dążę do akwenu krystalicznie czystej wody ale nie mogę tam trafić. Po drodze miałam różne przygody i nigdy nie udawało mi się tam dotrzeć. To trwało ładnych parę miesięcy, po czym pojawiły się sny w których brodziłam albo pływałam w turkusowo-zielonej przejrzystej wodzie. To były najpiękniejsze sny. Już od dawna ich nie mam i bardzo za nimi tęsknię.
Podobno woda w snach symbolizuje uczucia. W snach dotarłam do swojej krynicy w życiu prywatnym nie
Podobno woda w snach symbolizuje uczucia. W snach dotarłam do swojej krynicy w życiu prywatnym nie

Melisa
-
- bywalec
- Kontakt:
Ja w dwóch różnych źródłach wyczytałam, że woda w snach oznacza zdrowie (im czystsza tym lepsze zdrowie); albo sprawy kobiece- śni ci się woda? Zaszłaś w ciążę albo dostaniesz okresu. Ilu ludzi, tyle interpretacji, samemu trzeba najlepiej do siebie i swojego życia dopasowywać symbole i znaczenia 

- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Dzisiaj w nocy miałem sen w którym testowałem niefizyczne ciało. Później dołączyłem do grupy elfów. Nie wiem czy sam też byłem elfem.
Za dużo Avatara oglądałem.

Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
- zaufany użytkownik
a ja lubie dymac panienki we snie. nie wiem czemu, ale to lubie. mialem tez sny kiedys kiedys, ze latalem i chyba latanie jest najlepsze. ale wtedy jeszcze czulem emocje wiec sny byly czestsze i mialem dluzszy czas po obudzeniu satysfakcje.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Dawno dawno temu miałem sen w którym siedziałem po turecku i uczyłem się lewitacji.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Fajne są takie, które mają fabułę jak niezwykły film:)bajkowo-niezwykły
Od piekła I nieba oddziela nad tylko życie-najkrótsza rzecz na świecie. .
Bardzo rzadko w coś pogrywam, a jeśli już, to w zasadzie tylko w darmową turówkę "Battle for Wesnoth", dość mocno osadzoną w tolkienowskich klimatach. No i kiedyś, po parugodzinnej sesji i kilku zaliczonych scenariuszach w roli dowodzącego Orkami, śniło mi się, że nocą w lesie rozpaczliwie próbuję czmychnąć przed sporą watahą elfów i krasnoludów. Na szczęście gdy mnie dorwali i zaczęli zarzynać - zdążyłem się obudzić :-)lukasz1990 pisze: Później dołączyłem do grupy elfów. Nie wiem czy sam też byłem elfem.![]()
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Mi ostatnio śniło się że byłem Napoleońskim żołnierzem biorącym udział w jakiejś potyczce. Trochę strzelałem a potem uciekałem przed kawalerią. I kogoś bagnetem przekłułem też.
Natomiast wczoraj śniło mi się że całowałem się z jakąś znaną amerykańską aktorką, ale już nie pamiętam z którą, heh. Chyba ktoś w stylu Winony Rider.
Natomiast wczoraj śniło mi się że całowałem się z jakąś znaną amerykańską aktorką, ale już nie pamiętam z którą, heh. Chyba ktoś w stylu Winony Rider.
- Clamo
- moderator
a mi przed koszmarem który opisałem śniło mi się, że rodzicie mieli małą zbroją husarską, poza tym mieli jakieś elementy zbroi w normalnym rozmiarze. Założyłem je, były jakieś na ręce i chyba na ramiona i coś jeszcze, poza tym był szyszak, tylko był cholernie mały i nie mogłem go załozyć. Poza tym opowiadałem ojcu o uzbrojeniu husarskim, o tym, że skrzydła nie były dwa, tylko zazwyczaj jedno i było przypinane do siodła, a nie do zbroi. Mówiłem także o bitwach. Podobał mi się ten sen, bo wykazywałem się swoją wiedzą, no i fajnie by mieć taką zbroję 

"Roses are red, violets are blue, I'm schizophrenic, and so am I."
-Oscar Levant
-Oscar Levant
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Jakiś czas temu śniło mi się, że staje się/opętuje różnych ludzi, pożeram ich wiedzę, umiejętności i wspomnienia. Za dużo grałam wtedy w Prototype i FEAR 3 na komputerze, w których takie "zjawiska" mają miejsce. 

''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.