Chcę podjąć najprostszą pracę- zapewne za najniższą krajową- na początek.
Da się ją pogodzić z darmowym stażem/praktykami/wolontariatem w wydawnictwie/redakcji/agencji reklamowej ??.
Praca za najniższą krajową- na początek
Moderator: moderatorzy
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Praca za najniższą krajową- na początek
To zależy. Jeśli praca będzie fizyczna, to będziesz pewnie bardzo zmęczony i będziesz chciał odpocząć, a nie zasuwać w drugiej pracy. Przy lżejszych zajęciach musiałbyś spróbować, czy da się to pogodzić.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Re: Praca za najniższą krajową- na początek
Nie mam na razie wyjścia.
No, chyba, że zostanę na razie freelancerem.
Chcę to jakoś pogodzić. Ta praca najprostsza ( jeśli ją podejmę ) na początek będzie koniecznością, ale będę stopniowo rozwijał się w kierunku czegoś lepszego, bardziej zgodnego z moim zawodem.
Czyli poszukam sobie czegoś na drugą zmianę i/albo na 0,5 etatu.
Praktyki/staże/wolontariaty mogą być na cały, 0, 5 albo 3/4 etatu... Jak da się to rozwiązać... zobaczę. Wyjdzie w praniu.
Co do pisania artykułów, to wolę pisać publicystykę i reportaże, " z głowy " , na gorąco... niż skomplikowane artykuły naukowe.
Zarejestrowałem się na dwóch serwisach dla freelancerów.
No, chyba, że zostanę na razie freelancerem.
Chcę to jakoś pogodzić. Ta praca najprostsza ( jeśli ją podejmę ) na początek będzie koniecznością, ale będę stopniowo rozwijał się w kierunku czegoś lepszego, bardziej zgodnego z moim zawodem.
Czyli poszukam sobie czegoś na drugą zmianę i/albo na 0,5 etatu.
Praktyki/staże/wolontariaty mogą być na cały, 0, 5 albo 3/4 etatu... Jak da się to rozwiązać... zobaczę. Wyjdzie w praniu.
Co do pisania artykułów, to wolę pisać publicystykę i reportaże, " z głowy " , na gorąco... niż skomplikowane artykuły naukowe.
Zarejestrowałem się na dwóch serwisach dla freelancerów.