.Star pisze:ale ja NIECHCE wrócić do normalnego funkcjonowania... Poprostu czuję się kosmitą (jak by to śmiesznie nie brzmiało) i z tym mi dobrze...
Stary, jak nie chcesz wrócić, to trudno, prawdopodobnie za kilka mięsiecy będziesz na tym forum rozmawiać z ludźmi o lekach, które ci przypisał psychiatra i o tym jakim warzywem sie po nich czujesz (o ile nie będziesz siedział w psychiatryku - zabierz tam laptopa, jeśli masz).
Fajnie, że czujesz się kosmitą i ci z tym dobrze. Ale chyba nie czytasz dokładnie tematów na tym forum. Zobacz co niektórzy "naprawdę" czuli i widzieli... Jak zaczną cię nachodzić prawdziwi kosmici albo zamieszka w tobie obcy, który będzie chciał ukraść ci ciało, to już nie będzie tak zabawnie. Brzmi śmiesznie??? Zobaczymy się za jakiś czas...

P.S. Myślę, że po prostu za bardzo chcesz być równym gościem w oczach kumpli. Ciekawe czy by cię nadal lubili gdybyś rzucił jaranie. Pewnie wciąż lejecie z takich "nijakich chłopaczków" i dlatego nie chcesz być do nich podobny. Jednak fakt że tu napisałeś świadczy o tym, że nie jest aż tak fajnie jak twierdzisz... Jestem z tobą! Trzymaj się.