Chyba z sobą skończe...

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Chyba z sobą skończe...

Post autor: Miś Uszatek »

Nie wiem o czego zacząć ten post.Może po prostu od tego że jestem załamany.Byłem na 9 dni w Szkocji.Było świetnie.Biore ketrel.Zresztą pisałem o tym.W Szkocji było świetnie.Wspaniali ludzie.Kultura, w ogóle inny świat.Brałem ketrel i czułem się rewelacyjnie.No i w piątek wróciłem do Polski.I nie wiem co się stało.Dopadł mnie taki dół że jestem bliski rozpaczy i histerii.Jak patrze na Polske na ludzi(moich rodaków) to jestem załamany.To szerzące sie chamstwo.Nikt ci życzliwy nie poda reki tylko patrzy żeby ci dać kopa w d....Dzisiaj jest niedziela.Byłem w szkole.Kupiłem sobie w Szkocji taką bluze we flage Szkocji czyli granatowe tło z krzyżem białym na krzyż.Niby nic dziwnego.Ot taka sobie koszula.Tyle że kiedy byłem w szkole to śmiano si,ę ze mnie,na ulicy pomkazywano palcami.Jakiś gościu z mojej szkoły kiedy przechodził koło mnie powiedział słowo:*słowo niedozwolone*.Tak bardzo się tym nie przejąłem(prawde mówiąc gościu miał pomarańczową koszule i wyglądał w niej jak jakiś gej.Nie mam nic do mniejszości seksualnych,ale gościu tak wyglądał)ale niesmak pozostał.Niw iem czy w Polsace jest takie chamstwo,czy głupota i ciemnota ludzi.Najchętniej bym z tad wyjechał.Po prostu uciekł bo nie mam siły.Nie wiem co się ze mną dzieje.Nie mam na nic siły.Mam też urojenia.Słuchowe i wzrokowe.Wczoraj kiedy byłem na dworze to wpadłem w histerie.Teraz też ją mam.Tak jakbym chciał się zabić.Bo mam takie myśli.Chryste co się ze mną dzieje...??
Awatar użytkownika
dan
moderator
moderator

Post autor: dan »

ja wrocilem ze Szwecji miesiac temu (bylem tam 3 miesiace) i tez sie zalamalem, tam poprostu JEST inny swiat a roznica miedzy naszym a tamtym jest tak duza, ze kazdy zdrowy czlowiek by sie zalamal, chce powiedziec ze dobrze to rozumiem
Miś Uszatek
zaufany użytkownik

Moja pani doktor zmieniła mi leki tzn.ketrel zmieniła na leponex(podobno coś jak klozapol).Zobaczymy jak się będe się czuł.Narazie jest fatalnie.Tyle.
A

No właśnie Tomku.

Post autor: A »

Ja byłam za granicą tylko na wycieczce i nie poznałam jak zachowują się ludzie z innych krajów na co dzień,ale dużo razy zastanawiałam się czy tylko Polacy są tacy zawistni i agresywni czy to jest cecha ogólna.Jak widzę co robią sobie nawzajem ludzie to mam ochotę przestać się z nimi kontaktować i w sumie coraz wiecej czasu spędzam samotnie.Czasem mam wrażenie że znajomi rozmawiają ze soba i ze mną tylko po to żeby komuś dokuczyć,udowodnić że ktoś jest gorszy,znaleźć kozła ofiarnego na którym można się wyładować...i nie bronię tylko siebie, inni też padają ofiarą towarzystwa i to są ci którzy sami nie atakują a więc są łatwym celem do osaczenia...
Miś Uszatek
zaufany użytkownik

Jestem już jakieś tydzień i dwa dni na leponexie.Ketrelu praktycznie nie biore.Jest poprawa.Dzisiaj byłem w szkole i było całkiem ,całkiem.Ogólnie minął mi już szok z Polską i zaczynam na nowo kochać ten kraj(jeśli tak to można nazwać).Jedynie co mam mały kłopot z mówieniem(czasami moge powiedzieć coś nie wyrażnie ale pani doktor powiedziała że to przejdzie)oraz nie mam takiej 100 procentowej władzy w mięśniach no i senność ale w porównaniu z tym co był toto jest pestka.

Pozdrawiam
to był Maj
bywalec

Post autor: to był Maj »

*słowo niedozwolone*!!!jak ja kocham Szkocję!! zakochałam sie w jednym szkocie ale on mieszka tak daleko...Mam plany zeby tam pojechać ale w moim stanie nie jest to wskazane.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”