moje pewne doznania schizofreniczne
Moderator: moderatorzy
moje pewne doznania schizofreniczne
wiecie jak to jest że może wam się wydawac ja się przynajmniej tak mi się wydawało jak byłem chory psychicznie że jestem kimś wyjątkowym że jestem kimś większym np.synem Boga.Moje objawy to były takie że była światowa organizacja która zajmowała się wrogą działalnością w stosunku do mnie tak mi się wydawało.Albo miałem takie stany że wydawało mi się że moje nazwisko to zaszyfrowana wiadomość skierowana do mnie przez moich nieprzyjaciół.Pozdrowienia.Przemek radecki
moje...
Jak każdy schizofrenik,w fazie ostrych nawrotów miałem różne urojenia,przykładowo,że jestem uzdrowicielem,cz niedorzeczne twierdzenia,że jestem adoptowany,itp.Tym właśnie jest schiza,urojeniami i życiem we własnym wyimagowanym świecie.
Dzikus pisze:mi sie wydawalo ze jestem polskim kurtem cobainem . czasami nadal tak mysle . sam juz niewiem czy to prawda czy nie ......:/

Jedno jest pewne: poczucia humoru, choć gorzkiego, Ci nie brakuje.... A to niebywała rzadkość przy schizie [*aplauz*]. Tylko niech Ci przypadkiem nie przyjdzie kiedyś do glowy iść na całość w naśladowaniu Kurta.
PS: Yyyy... a potrafisz zaśpiewać Smells Like Teen Spirit? ; )
it doesn't take much to rip us into pieces