Zidiocenie pokolenia Youtube
Moderator: moderatorzy
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Zidiocenie pokolenia Youtube
Proszę, oto przykład owego zidiocenia. Zero reakcji na zwykłe chamstwo, ale jakże, filmik na YT jest, jak najbardziej. Nikt nie zareagował. Pozostaje mi życzyć uczestnikom owego zajścia w autobusie podobnego potraktowania ich w odpowiednim wieku.
awantura w autobusie PL
Jak dla mnie, dno. Co sądzicie?
awantura w autobusie PL
Jak dla mnie, dno. Co sądzicie?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Zidiocenie pokolenia Youtube
No, dno, ale zauważ, że ten starszy pan usiadł na telewizorze tego gościa z kitką i nie chciał zejść. Najprawdopodobniej był pijany. Co nie zmienia faktu, że nie tak się te sprawy załatwia.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- antygratis
- zaufany użytkownik
A słyszałaś w jaki sposób już w pierwszych sekundach filmu odniósł się do niego jakiś jurny młodzian? "Gościu przesiądziesz się?! Czy mam Cię wysadzić z autobusu?!... Widzisz piz*do jebana na czym siedzisz?! ... Zaraz wyiebię w zęby!". W ogóle nie dziwi mnie, że po czymś takim starszy Pan stanął okoniem. Nie wiem czy on bł pijany. Może był stary i zniedołężniały, demencja itd. Mi bardziej na to wygląda. A jeśli nawet coś pił. Tak trudno było się zwrócić do niego grzecznie i wyjaśnić jaki błąd popełnił?moi pisze:No, dno, ale zauważ, że ten starszy pan usiadł na telewizorze tego gościa z kitką i nie chciał zejść. Najprawdopodobniej był pijany. Co nie zmienia faktu, że nie tak się te sprawy załatwia.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Dlatego napisałam: "Co nie zmienia faktu, że nie tak się te sprawy załatwia ", Staram się jednak zrozumieć oburzenie pana w kitce. Chama, który broni swojej własności.
Na jego korzyść przemawia fakt, że nie wiadomo, czy wcześniej nie prosił grzeczniej starszego pana o zmianę miejsca. Nie wiemy, czy nagranie ujawnia początek konfliktu, czy jego środek i moment eskalacji agresji.
Pozdrawiam.m.
Na jego korzyść przemawia fakt, że nie wiadomo, czy wcześniej nie prosił grzeczniej starszego pana o zmianę miejsca. Nie wiemy, czy nagranie ujawnia początek konfliktu, czy jego środek i moment eskalacji agresji.
Pozdrawiam.m.
- antygratis
- zaufany użytkownik
Fakt. Niemniej, takie zachowanie młodych ludzi, jakie widzimy w filmie jest szokujące.moi pisze:Na jego korzyść przemawia fakt, że nie wiadomo, czy wcześniej nie prosiła grzeczniej starszego pana o zmianę miejsca. Nie wiemy, czy nagranie ujawnia początek konfliktu, czy jego środek i moment eskalacji agresji.
- antygratis
- zaufany użytkownik
Odezwał się Tony Halik.salydus pisze:Mało jeszcze widziałeś i przeżyłeś, jeśli ta sytuacja cię szokuje, ale traktuj to jako swoje szczęście.

Co za agresja w ogóle? Nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz, więc przestań pier***. Osa w dupę ugryzła?
Ostatnio zmieniony wt maja 22, 2012 3:38 pm przez antygratis, łącznie zmieniany 2 razy.
Dziwnie piszesz Salydus. Nie ważne ile się widziało, słyszało, przeżyło. Takie sytuacje są zawsze szokujące. Szokujące nie tylko zachowanie, ale i brak reakcji ludzi.
Najgorsze, co można powiedzieć, to to, że się tak wiele przeżyło i straciło wrażliwość.
Najgorsze, co można powiedzieć, to to, że się tak wiele przeżyło i straciło wrażliwość.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- antygratis
- zaufany użytkownik
Oh. Nie. To dla mnie zbyt straszne. Myślałem, że już dałem film z czymś najstraszniejszym, a Ty masz jeszcze straszniejsze.salydus pisze:Przeczytaj jeszcze raz geniuszu, co napisałem. Jeśli to cię szokuje, to co byś powiedział na scenki, gdzie idącego człowieka 12-13 letnie gówniarstwo obrzuca kamieniami, podbiega do kogoś takiego i z kopa go w dupsko? To wszystko widzą ich rodzice i albo udają, że nie widzą albo się cieszą. I tu małe uwaga: to nie jest pijana patologia, a nowobogaccy, fury za 200 tysięcy, domy za 2 miliony. To się dzieje na porządku dziennym. A historie z okolicznego gimnazjum są takie, iż na porządku dziennym jest plucie prosto w twarz nauczycielom (nie wszystkim, tylko tym słabym psychicznie) i nic się nikomu nie dzieje.

Gnij w spokoju.salydus pisze:Nie wiem co cię ugryzło, ale najwyraźniej coś ci nie w życiu nie idzie.

Salydus, niejedną osobę tu obraziłeś i nie powinien być to powód do dumy czy śmiechu. I bez sensu się licytujesz na ilość przeżyć. Może lepiej wrócić do tematu wątku?
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- antygratis
- zaufany użytkownik
Weź się nie popłacz.
1. Jaki wątek z peanami na moją cześć niby założyłem? O zidiociałej młodzieży jest. Nie chciałem żeby ktoś mnie tu chwalił.
2. Na temat jakiej zmarłej osoby się wypowiedziałem niepochlebnie?
A tu nie wiem o co Ci chodzi. Możesz przybliżyć, co masz na myśli, bo nie rozumiem.salydus pisze:Akurat to do czego się odnoszę było moimi spostrzeżeniami na temat jednego użytkownika, który założył w tym celu osobny wątek, by inni się wypowiedzieli, jak go postrzegają. Nie obrażałem go pisząc jak postrzegam jego na podstawie wpisów na tym forum. Okazało się jednak, że nie takich ocen się spodziewał, no cóż... Jeśli chciał na swój temat peanów, mógł to zaznaczyć. Po prostu bym się wstrzymał. Nie pisze się niepochlebnie o zmarłych i nie mogących odpowiedzieć - a to nie dotyczyło tamtej sytuacji.
1. Jaki wątek z peanami na moją cześć niby założyłem? O zidiociałej młodzieży jest. Nie chciałem żeby ktoś mnie tu chwalił.

2. Na temat jakiej zmarłej osoby się wypowiedziałem niepochlebnie?

-
- zbanowany
- Kontakt:
Niech każdy se żyje i robi co chce! H00mor musi być! Młodziaki wydorośleją i nowi się na ich miejsca pojawią! Ludzka mózgownica przyjmie wiele, ale i nada sporo niczym serwer!
Zapraszamy wszystkich na nasz czat!
http://www.pieknyumysl.com
Z nami nie przegrasz! Z nami zawsze wygrasz!
http://www.pieknyumysl.com
Z nami nie przegrasz! Z nami zawsze wygrasz!