Nawigacja działu tematy dowolne
Moderator: moderatorzy
Nawigacja działu tematy dowolne
Zbyszek zrób z tym działem porządek i po klikniecie w tematy dowolne by otwierały się wszystkie zakładki, a nie, znów tematy dowolne , czy wyrażam się jasno ? 

Re: Nawigacja działu tematy dowolne
Nie żebym się czepiała (no może trochę), ale do wszystkich tak się zwracasz?
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Ostatnio zmieniony wt cze 12, 2012 5:30 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Ostatnio zmieniony pt sie 03, 2012 11:22 am przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
.,
Ostatnio zmieniony wt cze 12, 2012 5:30 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Ostatnio zmieniony pt sie 03, 2012 11:22 am przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
ten najbardziej rozkrzaczony na zdjęciusalydus pisze:zwłaszcza jeden![]()

Błysnąłeś wiedzą filmową, gdybym Cię nie znał z poprzednich postów, powiedziałbym że jesteś błyskotliwy.salydus pisze:To Malena z filmu zatytułowanego jej imieniem i zauroczeni nią młokosy, zwłaszcza jeden![]()

A tak w ogóle czy jest tu jakiś młokos któremu nie podoba się Monia Bellucci?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Wiesz to wszystko zależy od dnia nastroju i takie tammei pisze:Nie żebym się czepiała (no może trochę), ale do wszystkich tak się zwracasz?

Zastanawia mnie jedno, że niby co ci się nie podoba, to że asertywnie wyraziłem to co mi się nie podoba, czy forma zapytania w jakiej się zwróciłem, czy mówię jasno i wyraźnie, znaczy czy wiadomo o co mi chodzi. Bo czasami komunikacja płata figle

Nie podobał się mi tryb rozkazujący i brak zwrotów powszechnie uznawanych za grzecznościowe. Tylko tyle.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Rozumiem cię, ale w tamtej chwili kierowałem się bardziej frustracją, a to że coś na ten temat napisałem, to myśl że mogę zmienić to co mi się nie podoba, przynajmniej warto spróbować, to tak zasada która dodaje skrzydeł w małych drobnych codziennych sprawach