"Jogi babu"

Moderator: moderatorzy
Udostępnij--->opcje---->rozpoczęcie (zaznaczasz) --->dajesz linkSięSzłoSkrajemDrogi pisze:"Jogi babu"
Chodzi o scenę na balkonie? Musiałbym sobie chyba odświeżyć ten film.ocean pisze:Scena, kiedy Woody Allen poznaje Annie Hall.
Ja też zwróciłem na niego uwagę po "W imię ojca". Genialny w "Aż poleje się krew". W ogóle to jest genialne kino. Każdy, kto nazywa siebie kapitalistą powinien obowiązkowo znać ten film-Współczesny Testament, aby dowiedzieć się, że kapitalizm to nie tylko rynek, ale i określone konsekwencje psychologiczne. Mocny, nieprzyjemny, niejednoznaczny film, a Daniel Day - Lewis genialny. Niesłusznie film ów przegrał oskarową potyczkę z "No Country for Old Men", oj niesłusznie...SięSzłoSkrajemDrogi pisze:Mały miks z mojego ulubionego Daniela Day-Lewisa
![]()
Zaznacza się tak:mei pisze: Nie umiem zaznaczyć odpowiedniego fragmentu.
Nie da się odtworzyć. Znaczy wygląda to tak, jakby filmik się źle "wrzucił" na Youtube, bo jeśli od początku leci jakoś, tak po najechaniu kursorem na tę 15 minutę i kliknięciu, aby leciało od tego momentu film się "wiesza". Tylko u mnie tak nie działa czy u kogoś również?mei pisze: Od 15 min 20 sek gdzieś tak. Monolog Agaty Kuleszy. Zabawny.
A i to serial. Ale fajna scena.