rozmowy w tle
Moderator: moderatorzy
rozmowy w tle
Dzisiaj mialam dziwn asytuacje. Dzwonie do kolezanki i zamiast polaczyc mnie z nia slyszalam w tle rozmowe obccych ludzi. To samo miala kolezanka. Za drugim razem wszystko bylo ok. Co moglo byc pwodem takiego zachowania telefonu/sieci? Czy zdarzaja sie takie bledy? Moze ktos orientuje sie w tym temacie. Zdziwilo mnie to i jednoczesnie przestraszyolo w pewien sposob.
Bo strach to nic innego jak zdradziecka odmowa pomocy ze strony rozumowania
Re: rozmowy w tle
Spokojnie. Ja kiedyś odbierałam rozmowy telefoniczne przez głośniki w kompie. Pierwsza moja reakcja była mniej więcej taka: "OLABOGA, JACIĘNIEMOGĘ!"
Strasznie się wystraszyłam wtedy. Ale to po prostu coś powiązanego z wyłapywaniem złego sygnału czy coś takiego. Ktoś bardziej obeznany pewnie to wyjaśni. Fajnie by było sobie przypomnieć to.
BTW, tak samo jest z radiem. Miałam kolejną akcję z głośnikami (ach, jak ja je lubiłam). Jakąś piosenkę mi zaczęły grać, której nie znałam kompletnie i nawet nie miałam żadnych programów jeszcze włączonych na komputerze.
Niezłego stracha mi napędziły te urządzonka, nie powiem.
Strasznie się wystraszyłam wtedy. Ale to po prostu coś powiązanego z wyłapywaniem złego sygnału czy coś takiego. Ktoś bardziej obeznany pewnie to wyjaśni. Fajnie by było sobie przypomnieć to.
BTW, tak samo jest z radiem. Miałam kolejną akcję z głośnikami (ach, jak ja je lubiłam). Jakąś piosenkę mi zaczęły grać, której nie znałam kompletnie i nawet nie miałam żadnych programów jeszcze włączonych na komputerze.

"This one's for the beaten down,
Who gave up on their rock and roll.
Lift your eyes from what drags you down!
You were born to rock inside your soul!"
"Źli ludzie, wierzaj mi, ci nigdy nie śpiewają."
Who gave up on their rock and roll.
Lift your eyes from what drags you down!
You were born to rock inside your soul!"
"Źli ludzie, wierzaj mi, ci nigdy nie śpiewają."