problem z facebookiem
Moderator: moderatorzy
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
problem z facebookiem
Słuchajcie mam niesamowity problem z facebookiem. Kliknęłam, aby mój profil zamienił się w OŚ CZASU. Ta oś czasu jest beznadziejna i nie mam pojęcia, jak powrócić do dawnego starego profilu. Czy ktoś się na tym zna?
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: problem z facebookiem
http://www.google.pl/search?q=facebook+ ... =firefox-a
Może google coś pomoże
A w ogóle po ch.. Ci fejsbook, kobieto! Nie wiedziałaś, że facebooka mają tylko czytelnicy GW?! :twisted:
albo nie
sto szatanów
razy tysiąc
jak teraz wygląda?
Może google coś pomoże
A w ogóle po ch.. Ci fejsbook, kobieto! Nie wiedziałaś, że facebooka mają tylko czytelnicy GW?! :twisted:
albo nie
sto szatanów

jak teraz wygląda?

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
O, google mówi, że więcej osób ma z tym problem, i wygląda na to, że osi czasu nie da się zlikwidować. Jest beznadziejna!
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
Rzeczywiście, ten no, przepraszam... Ja nie mam facebooka, bo tylko czytelnicy GW i ..... mają facebooka, więc Haniu nie potrafię Ci pomóc. Mogę co najwyżej tak jak Ty - szusować po linkach w poszukiwaniu odpowiedzi. 

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
Dziennikarze GW są jeszcze dziwniejsi. Ale faktycznie coś jest na rzeczy, że GW ma coś wspólnego z facebookiem. Jeden z dziennikarzy odezwał się do mnie właśnie na fb i poprosił o numer telefonu, dałam mu, zadzwonił do mnie po jakichś dwóch tygodniach, udzieliłam mu wywiadu i powiedział, że wyśle mi materiał do autoryzacji. Minęły kolejne dwa tygodnie, a jeszcze materiału nie mam, w ogóle był to jeden z najdziwniejszych wywiadów, jakich udzielałam, kazał mi wyszukiwać wspomnienia z babcią, bo mówił, że czytelnicy GW nie chcą czytać jakichś moich naukowych wynurzeń, ale chcą wspomnienia najlepiej sprzed stu lat. Zadawał tak nieprecyzyjne pytania, że kompletnie nie wiedziałam, o co mu chodzi. No i ta opieszałość, przyzwyczaiłam się raczej, że dziennikarzom chodzi o szybki przekaz informacji, a on od miesiąca się zbiera do opublikowania wywiadu.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/os_c ... 23743.html
nic nie rozumiem
ale śmierdzi inwigilacją..
a jak wygląda ta oś czasu?
nic nie rozumiem
ale śmierdzi inwigilacją..
a jak wygląda ta oś czasu?
Uważaj, bo przeniosą wątek do homoseksualistycznychprzeglosowany pisze:Rzeczywiście, ten no, przepraszam... Ja nie mam facebooka, bo tylko czytelnicy GW i pedały mają facebooka

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
przeglosowany pisze:Rzeczywiście, ten no, przepraszam... Ja nie mam facebooka, bo tylko czytelnicy GW i .... mają facebooka,
Zawsze wierzyłem, że będą z Ciebie ludzie, tak trzymaj!

http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
Powiedzmy przeciwnikowi otwarcie, że nie podzielamy jego idei, ponieważ je rozumiemy, i że on nie podziela naszych, ponieważ ich nie rozumie.
Powiedzmy przeciwnikowi otwarcie, że nie podzielamy jego idei, ponieważ je rozumiemy, i że on nie podziela naszych, ponieważ ich nie rozumie.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Proszę, żeby nie używać wyrazów uważanych powszechnie za wulgarne w stosunku do osób homoseksualnych.
Haniu, "oś czasu" będzie obowiązkowa dla wszystkich- niedługo wszystkie profile na Facebooku będą tak wyglądać. Tych ustawień nie da się usunąć. Też nie bardzo mi się podoba ten pomysł. Poprzednie ustawienia były dla mnie bardziej czytelne.
Pozdrawiam.m.
Haniu, "oś czasu" będzie obowiązkowa dla wszystkich- niedługo wszystkie profile na Facebooku będą tak wyglądać. Tych ustawień nie da się usunąć. Też nie bardzo mi się podoba ten pomysł. Poprzednie ustawienia były dla mnie bardziej czytelne.
Pozdrawiam.m.
Nie jestem ani ..... , ani czytelnikiem Gazety Wyborczej, a mam konto na fb. Do jakiej kategorii mnie zaliczysz? ;-)przeglosowany pisze:tylko czytelnicy GW i .... mają facebooka

Pożytecznych inteligentów 

To chyba nie od dziś wiadomo, że różnej maści służby specjalne śledzą portale społecznościowe na całym świecie i ktoś, kto zakłada konto, musi mieć świadomość, że takie działania mają miejsce, mniej lub bardziej legalnie. Można było się spodziewać, że po podsłuchach telefonicznych w imię "walki z terroryzmem" pole manewru przejdzie na internet. Od dawna się zastanawiałem w jakim stopniu jestem inwigilowany przez państwo lub ogólnie przez społeczeństwo, jednak jestem mało interesującym przypadkiem dla takich służb i to sprawia, że jeszcze pozostaję na takim portalu.
Jeżeli chodzi o "Oś czasu", to na razie u mnie tego nie wprowadzono. Ale jak wejdzie, to mocno się zastanowię nad usunięciem swojego konta.
Jeżeli chodzi o "Oś czasu", to na razie u mnie tego nie wprowadzono. Ale jak wejdzie, to mocno się zastanowię nad usunięciem swojego konta.