HARRP a aktywność umysłowa proszę o wypowiedzi

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Gość

Post autor: Gość »

a ja ci mówię, że masy kontroluje się znacznie prosciej bez konieczności uzywania do tego celu fal elektromagnetycznych :wink: sama psychiatria jest tego najlepszym przykładem jakie bzdury można ludzią wmówić podpierając sie autorytetem naukowym i pojeciem rzekomej "choroby psychicznej" ...
Gość

mówimy o złożonych strukturach a ty gościu zaczynasz posługiwać się młotkiem ale ok Skoncentrowana falaelektomagnetyczna nasz laserek ok
w tym problem, że nawet "młotka" nie wzbudzisz falami elektromagnetycznymi, a chciałbys przy pomocy ich sterować złożonymi struturami ...
z tego co wiem analogi też da sie zagłuszyć mondralo fizyka szkoły średniej inteferencji i dyfrakcja fal polecam
a kto ośle mówi, że nie?
i co nie da sie wzbudzic gdy akcja serca ustanie
i myślisz, że robi sie to przy pomocy fal elektromagnetycznych :shock:
Awatar użytkownika
Szukający prawdy
bywalec

Post autor: Szukający prawdy »

Anonymous pisze:a ja ci mówię, że masy kontroluje się znacznie prosciej bez konieczności uzywania do tego celu fal elektromagnetycznych :wink: sama psychiatria jest tego najlepszym przykładem jakie bzdury można ludzią wmówić podpierając sie autorytetem naukowym i pojeciem rzekomej "choroby psychicznej" ...
Wiesz ok masz racje ale już niedługo będzie zmierzch tej metody. Jak zuwarzyłeś pewnie wszystko ewoluje. Mi nie chodzi o to że ta metoda jest wykorzystywana lecz sa przeprowadzane próby. Jakoś nie wierze w bezinteresowną pomoc przez lekarzy. Hipokrates już dawno w grobie się przewraca. Wiesz a tak nawiasem mówiąc skoro bez znajomości procesów biochemicznych wpływaja na nasz mózg i myśli odwołaj to do swoich wcześniejszych wypowiedzi o sterowanu pojedyńczego neuronu.
Nauka idzie w kierunku od ogółu do szczegółu. Pozdrawiam
W przedziale miedzy energią a materią są zawarte wszystkie możliwe konfiguracje rzeczywistości. Szukający prawdy
Gość

ta metoda jest wykorzystywana lecz sa przeprowadzane próby
chyba, ze jako broń bo nie do sterowania ...
Wiesz a tak nawiasem mówiąc skoro bez znajomości procesów biochemicznych wpływaja na nasz mózg
bardzo przeceniasz wiedzę o procesach biochmicznych mózgu ... a wpływanie jest akurat proste i znane od b.bardzo dawna - chocby alkohol ...

... zresztą, Szukający prawdy na końcu poznania jest niespodzianka :wink: nie mozna poznać prawdy i jej nie ulec, bać się mozna tylko kretynów
Awatar użytkownika
Szukający prawdy
bywalec

Anonymous pisze:
mówimy o złożonych strukturach a ty gościu zaczynasz posługiwać się młotkiem ale ok Skoncentrowana falaelektomagnetyczna nasz laserek ok
w tym problem, że nawet "młotka" nie wzbudzisz falami elektromagnetycznymi, a chciałbys przy pomocy ich sterować złożonymi struturami ...
z tego co wiem analogi też da sie zagłuszyć mondralo fizyka szkoły średniej inteferencji i dyfrakcja fal polecam
a kto ośle mówi, że nie?
i co nie da sie wzbudzic gdy akcja serca ustanie
Tylko debil używa słowa osioł , przeczytaj co wcześniej napisałeś o wyciszanu fal specjalnie do tego przystosowane... brednie

Młotek owiniety drutem jednak wykazuje jakąś aktywność

a co do wzbudzenia serca ok błąd przyznaje jest to impuls elektryczny.
lecz nie wiem dlaczego nazywasz mnie osłem to forum jest po to by dyskutowac wszyscy najlepiej ucza sie na błędach ty ich nie popełniasz.
jak cI COŚ NIE PASUJĘ TO SIE NIE WYPOWIADAJ

i myślisz, że robi sie to przy pomocy fal elektromagnetycznych :shock:
W przedziale miedzy energią a materią są zawarte wszystkie możliwe konfiguracje rzeczywistości. Szukający prawdy
Gość

lecz nie wiem dlaczego nazywasz mnie osłem
a dlaczego odsyłasz mnie do podręczników ? zaznaczyłem "cyfrowe" bo jeśli chodzi o zasadę działania - urządzenie jest proste jak cep, i nie tylko mozna zagłuszać ale i wiele więcej ...
Gość

a dlaczego odsyłasz mnie do podręczników ?
sorki - do szkoły
Awatar użytkownika
Szukający prawdy
bywalec

Anonymous pisze:
Wiesz a tak nawiasem mówiąc skoro bez znajomości procesów biochemicznych wpływaja na nasz mózg
bardzo przeceniasz wiedzę o procesach biochmicznych mózgu ... a wpływanie jest akurat proste i znane od b.bardzo dawna - chocby alkohol ...

... zresztą, Szukający prawdy na końcu poznania jest niespodzianka :wink: nie mozna poznać prawdy i jej nie ulec, bać się mozna tylko kretynów
WSZYSCY NA POCZĄTKU SĄ KRETYNAMI POTEM JUŻ WIEDZĄ niby każdemu się wydaję że jest nie omylny.
Gość

niby każdemu się wydaję że jest nie omylny
nie, omylnym się jest nawet gdy się "wszystko" wie :D
Awatar użytkownika
Szukający prawdy
bywalec

Anonymous pisze:
lecz nie wiem dlaczego nazywasz mnie osłem
a dlaczego odsyłasz mnie do podręczników ? zaznaczyłem "cyfrowe" bo jeśli chodzi o zasadę działania - urządzenie jest proste jak cep, i nie tylko mozna zagłuszać ale i wiele więcej ...
Przecież cyfrowy jest tylko przekaz fala jest fala nośna oczywiście
Awatar użytkownika
Szukający prawdy
bywalec

Anonymous pisze:
a dlaczego odsyłasz mnie do podręczników ?
sorki - do szkoły

Ok zwracam honor, można to uznac za przenośnię. Sorki
Awatar użytkownika
Szukający prawdy
bywalec

Szukający prawdy pisze:
Anonymous pisze:

Powiedz a co to za różnica. Np jedno z państw osłabia wewnętrznie (poprzez wywołanie depresji wojska przeciwnika.
Gość

na prawdę, są prostrze i skuteczniejsze sposoby

idę spać
pozdr.
Awatar użytkownika
Szukający prawdy
bywalec

Wiesz ty chyba mnie nie rozumiesz mi nie chodzi o wpływanie na pojedyńcze myśli - jak wyślemy impuls x to gośc pomyśli y. To daleko przed nami. Morze nie sprecyzowałem chodzi o nastrój i w związku z min pojawiające sie myśli. Mie widzisz analogi czasowej między alkocholem a mało skąplikowana falą ?[/quote]
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”